NYHED
Stejlgårdsparken 168, 6740 Bramming
Villa

SKØN FAMILIEVILLA PÅ POPULÆR ADRESSE

Endelig er der godt nyt til de boligsøgende i Bramming. ejendrøm kan nu byde dig velkommen til dette velholdte og perfekte familiehjem i rolige Stejlgårdsparken. Her bliver familielivet plejet og børn i alle aldre kan trygt færdes og lege i området. De mange stisystemer og grønne områder, gør tilværelsen til en leg. 

Villaen har en unik placering på den 1051 kvm. store grund. Her har man ingen naboer til hele havesiden, hvilket betyder at privatlivet er intakt. Samtidig er der mulighed for at nyde udsigten, mens orangeriet nydes. Haven er indrettet med gode faciliteter, som kan bruges hele året. Her er det ideelt til boldspil, hængekøje-hygge, wellness-oplevelse og meget mere. Tilhørende er der desuden carport med redskabsrum.

Hele villaen har naturligvis gulvvarme og genveksanlæg, dertil er der minimal spildplads. Der er en god rød tråd i materialevalg, som skaber ro i sindet, allerede ved første indtræden.

Den kombinerede entré/bryggers, gør det muligt at have en pæn gæsteentré, men samtidig også finde plads til alle de praktiske ting. Der er herfra adgang til "hjertet", som er det åbne køkken/alrum.

Køkken/alrummet har loft til kip og masser af plads til spiseplads og madlavning. Her kan hele familien samles, når hverdagens stress og jag rammer. Ligeledes er der fra køkkenet direkte udgang til den fantastiske have.

Herfra er der i åben forbindelse mulighed for at indtage opholdsstuen. Stuen er møbleringsvenlig og hyggelig. Fra alrummet finder man et godt og praktisk værelse, som er ideel til kontor.

Voksenafdelingen har et stort soveværelse med tilhørende walk-in-closet og eget badeværelse. En imponerende afdeling, hvor den moderne familie får mulighed for at dele sig op.

Børneafdelingen består af 2 store børneværelser med et godt aktivitetsrum. Hertil er der et stort badeværelse m. bruseniche. Her kan man lukke døren, og lade børnene slå deres folder i egen afdeling.

ejendrøm har armene over hovedet af begejstring – skal du også have armene over hovedet? Vi ses!


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Indehaver

3.498.000 kr.
Stejlgårdsparken 168, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 3.498.000 kr.
Udbetaling 175.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 2.201 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 16.557 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 13.436 kr.