Solgt
Stationsvej 62, Vejrup, 6740 Bramming
Villa

SOLGT PÅ 2 UGER!

ejendrøm har nu fornøjelsen at udbyde denne helt fantastiske villa. Her får du en villa hvor der ikke er sparet på hverken kvalitet eller detaljer. Villaen er beliggende i det dejlige lokalsamfund Vejrup. Vejrup byder på blandt andet rigtig flot natur, en god købmand, skole til og med 6. klasse, fritidscenter, busforbindelse og meget mere. 

Villaen er opført i 2018/2019 og fremstår rigtig flot og bestemt indflytningsklar. Tilhørende villaen er en super integreret garage på 52 m2 med gulvvarme, hvor man kan gå tørskoet ind i villaens bryggers. I bryggerset finder du fin plads til både vaskemaskine og tørretumbler. 

Herfra finder du villaens børneafdeling som består af 3 børneværelser, hvoraf de 2 af dem har en rigtig god størrelse. Tilhørende værelserne er et rigtig fint badeværelse med bruseniche i samme materialer som i resten af villaen. 

Den indbydende entré med et vildt lysindfald i form af de store vinduer, herfra er der udgang til villaens terrasse og orangeri. Entréen fører dig videre til villaens voksenafdeling som er et kapitel for sig selv. Her finder du en kombineret wellnessafdeling og samtidig soveværelse i ét. I badeafdelingen får du et fedt badekar hvor du kan sidde og nyde et godt glas vin. Er du ikke til det "åbne" rum så er muligheden at man kan sætte en væg op. Sælger har gjort klar både i forhold til strøm osv. 

Villaens "hjerte" er det store og ekstrem lyse køkken/alrum, her kommer de store vinduespartier virkelig til sin ret. Rummet er meget indbydende og perfekt til børnefamilien som gerne vil være sammen. Fra køkkenet kan du gå gennem en køkkenlåge og ind i et viktualierum. 

Videre finder du en meget hyggelige stue. Her kan børnene se tv eller lege mens forældrene laver aftensmad. På den måde er familien samlet. 

I villaen er der selvfølgelig installeret genveks og gulvvarme. Varmeinstallationen er varmepumpe som er med til at varmeudgiften er minimal. 

Villaen er beliggende på en rigtig fin grund med plads til både hygge og leg. Sælger har i 2020 opført et rigtig hyggelig orangeri, som er med til at forlænge sommeren. 

Så magter du ikke processen omkring husbryggeri og at skulle vente på at hækken gror op – så er Stationsvej 62 bestemt et besøg værd. Her får du en virkelig fed villa. Ring til ejendrøm på 92 44 43 38 allerede i dag for en fremvisning.  


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Stationsvej 62, Vejrup, 6740 Bramming