NYHED
Stationsvej 4, Vejrup, 6740 Bramming
Helårsgrund

FAMILIEVENLIG VILLA FRA 2019 I GODT KVARTER

ejendrøm har nu fornøjelsen at udbyde denne helt fantastiske villa. Villaen er beliggende i det dejlige lokalsamfund Vejrup. Vejrup byder på blandt andet rigtig flot natur, en god købmand, skole til og med 6. klasse, fritidscenter, busforbindelse og meget mere.

Så hvis du har en drøm om at bo i et nyere hus uden selv at skulle tage beslutningerne og slås med dyre materialepriser – så læs videre her!

Her får du et fedt hus med nogle gode vinkler på, som giver villaen lidt kant. Villaen har installeret centralstøvsuger, genvex og jordvarme som er med til at minimere udgiften til varme. 

Villaen er opført i 2019 og fremstår rigtig flot og bestemt indflytningsklar. Tilhørende villaen er en super integreret garage på 59 m2, hvor man kan gå tørskoet ind i villaens bryggers. I bryggerset finder du fin plads til både vaskemaskine og tørretumbler.

Herfra finder du villaens børneafdeling som består af 2 gode børneværelser, tilhørende værelserne er et rigtig fint badeværelse med bruseniche i samme materialer som i resten af villaen. Herfra er der en hyggelig og indbydende entré med plads til overtøjet. 

Villaens "hjerte" er det åbne og lyse køkken/alrum, hvor der er plads til familien. Fra alrummet er et fint viktualierum. I åbent forbindelse med alrummet er en hyggelig stue med plads til sofa og en masse hygge. Fra alrummet er der udgang til en stor og dejlig terrasse, hvor solen kan nydes. Ligeledes er der fra køkkenet udgang til forhaven, hvor man også kan nyde solen. 

Videre er et godt kontor, som også kan anvendes som et 3. børneværelse. 

Villaens forældreafdeling byder på soveværelse, walk-in samt et fint værelse med bruseniche. 

Haven og terrasserne er et kapitel for sig selv, her kan man følge solen hele vejen rundt – og nyde den i høj grad. 

Så søger du en nyere villa i et super godt og børnevenligt kvarter? så er det bestemt Stationsvej 4 du skal have en fremvisning af. Ring til ejendrøm – vi ses 🙂 


Vil du vide mere om ejendommen?

2.998.000 kr.
Stationsvej 4, Vejrup, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 2.998.000 kr.
Udbetaling 150.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.825 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 15.259 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 12.096 kr.