Solgt
Spurvevej 13, Vejrup, 6740 Bramming
Villa

SOLGT PÅ 76 DAGE!

For enden af lukket lomme, finder du denne velholdte og velrenoverede villa. Her finder du en villa, hvor nuværende ejer løbende har moderniseret i gode materialer, så der i dag er tale om et moderne og tidløst hjem. Villaen er indflytningsklar, så selv den kræsne køber bliver fornøjet.

Vejrup er en aktiv by, hvor nærvær og sammenhold er nogle af nøgleordene. Vejrup har skole til 6. klasse, fritidscenter, indkøb og kort afstand til motorvejen. På den måde kan du nemt komme til/fra arbejdet.

Tilhørende villaen er der en skøn have, hvorfra stilheden og naturen kan nydes til fulde. Dertil en god garage med elport og fyrrum. Villaen opvarmes med pillefyr, der sikrer fast lavt varmeforbrug. Samtlige vinduer er skiftet til vedligeholdelsesfrie plastvinduer.

Indretningen byder på et moderniseret bryggers med plads til tøjvasken. Fra fordelingsgangen er der 2 gode værelser samt et lyst og dejligt soveværelse m. faste skabe.

Badeværelset har gulvvarme, og fremtræder ligeledes i tidløst inventar. 

Det store køkken/alrum er hjetet i hjemmet. Her er et skønt lysindfald fra de mange vinduer. Stuen er meget møbleringsvenlig, mens brændeovnen indbyder til mange hyggelige stunder for hele familien. Der er herfra direkte udgang til den fantastiske udestue. Her er ligeledes pillebrændeovn, der sørger for at udestuen kan bruges selv i de kolde måneder.

Fra stuen er der yderligere et godt værelse med eget W.C. En perfekt afdeling for teenageren eller som forældreafdeling. Kun fantasien sætter grænser.

ejendrøm er parat til at fremvise, når du har tid! Vi ses på Spurvevej 13, Vejrup.


Leder du efter en ejendom som denne?

Indehaver - Ejendomsmægler

Ejendommen er solgt
Spurvevej 13, Vejrup, 6740 Bramming