Sportsvej 4, 6740 Bramming
Villa

ÉN AF BYENS BEDSTE ADRESSER

Nu udbydes attraktiv villa med alt hvad familien behøver. I gåafstand til byens mange faciliteter herunder; skole, indkøb, fritidscenter og meget mere. Villaen har carport m. redskabsrum. Dertil finder man en meget nem og overkommelig have med skøn terrasse.

Villaen er løbende moderniseret, herunder bl.a. vinduerne.

Indretningen byder på et utal af muligheder. I stueplanen finder man villaens gæsteentré. Entréen er bindeleddet til hhv. 1. sal og kælder.

Stueplanen har et lyst badeværelse m. bruseniche. Derudover er der et fantastisk køkken/alrum, som har masser af charme og lysindfald. Køkkenet fremtræder i lyse og tidløse materialer, og der er fra alrummet direkte udgang til den hyggelige terrasse.

Opholdsstuen er i åben og naturlig harmoni med alrummet. Her er brændeovn, der sikrer den perfekte stemning på en kold vinterdag. Opholdsstuen er møbleringsvenlig, og indbyder til mange fantastiske stunder.

1. salen er helt ideelt som voksenafdeling. Her er 2 gode værelser samt soveværelse. Badeværelset har badekar, og fremtræder ligeledes i lyse materialer.

Kælderen er de senere år blevet brugt som børneafdeling. Her er et stort og praktisk bryggers, med egen ind-/udgang. Bryggerset har gulvvarme, og masser af plads til praktiske gøremål. Herfra er der 3 disponible rum, som gennem flere år har været børnenes værelser. Badeværelset har ligeledes gulvvarme, og blev moderniseret for få år tilbage. Hele kælderen har god loftshøjde.

En skøn villa, der kan fremvises efter jeres ønske. Vi glæder os til at høre fra dig.


Vil du vide mere om ejendommen?

Indehaver - Ejendomsmægler

1.598.000 kr.
Sportsvej 4, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 1.598.000 kr.
Udbetaling 80.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.983 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 6.100 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 5.276 kr.