Spangsbjerggade 23, 2 , 6700 Esbjerg
Ejerlejlighed

CHARMERENDE LEJLIGHED PÅ ROLIG BELIGGENHED – ALTANER GODKENDT I EJERFORENING!

Unik lejlighed med super indretning til jer, som har brug for lidt ekstra plads centralt i Esbjerg! 

Denne flotte, løbende moderniseret lejlighed er beliggende i Spangsbjerggade – én super hyggelige gade i Esbjerg, som byder på etageejendomme og ældre charmerende villaer, dertil er man i kort afstand til byliv, indkøb, fitness og meget mere.

Ejendommen som oprindeligt er fra 1890 fremstår flot med sin røde mursten og charmerende detaljer. Til ejendommen er der et super hyggeligt gårdmiljø, dertil er det værd at fremhæve, at der er god luft til begge sider af ejendommen, som giver et fantastisk lysindfald i boligen. 

Lejligheden er gennemført og byder på en god kombination af charme og sjæl, her har man højt til loftet, New-Yorker væg, spots og meget mere! En lejlighed til de kræsne, her har man leverum og værelser hver for sig, en super fordeling af m2! 

Lejligheden skal opleves, men indeholder bl.a.:

– God åben entré med New Yorker væg, dejligt lysindfald og god plads til overtøj/sko 

– Fantastisk stue med spisestue i forlængelse, stilen er her kørt videre i samme røde snor, et helt fantastisk rum med det bedste lysindfald. 

– Spisestuen vender mod gården, her er der frit udsyn og man er derfor enormt privat. I forlængelse har man køkkenet, her kunne man åbne op og lave det fedeste alrum! 

– 2 gode og store værelser, som er blevet moderniseret i 2019

– Stort og lyst badeværelse med stort vinduesparti, dertil vaskesøjle og separat brus. Et super stilrent og tidsløst badeværelse i en størrelse udover det sædvanlige. 

En lejlighed, som kan lidt udover det sædvanlige – vi glæder os til at byde jer indenfor! 


Vil du vide mere om ejendommen?

1.948.000 kr.
Spangsbjerggade 23, 2 , 6700 Esbjerg


Yderligere detaljer
Pris 1.948.000 kr.
Udbetaling 100.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 2.214 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 7.439 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 6.437 kr.