Sommerhaven 17, Mørkholt, 7080 Børkop
Fritidsbolig

LÆKKERT SOMMERHUS FRA 2022 MED HAVUDSIGT

Nogle gange må man bare tage hatten af, når noget er ud over det sædvanlige. Det er tilfældet her! Nuværende ejer har i 2022 opført dette skønne sommerhus uden kompromiser. Det betyder at du får et sommerhus som er særdeles velegnet til udlejning eller eget brug. Her er der masser af plads til den store familie, og med udsigt over vandet, kan man kun finde sig til rette i disse omgivelser.
 
Villaen er opvarmet med en luft-til-vand varmepumpe, hvorfor der naturligvis også er gulvvarme i hele sommerhuset. Dertil er der træterrasse omkring hele boligen, mens man kan finde læ under den store overdækkede terrasse.
 
Det første man bliver mødt af, er det praktiske bryggers med god plads til opbevaring. Bryggerset er i fin rød tråd med resten af sommerhuset, hvorfor der er gode detaljer og løsninger overalt. Herfra bliver man mødt af det imponerende køkken/alrum. Her har man loft til kip og masser af vinduespartier, som sikrer en følelse af rummelighed. Der er naturligvis fra køkkenet direkte udgang til den dejlige terrasse. Køkkenet har masser af skabs- og bordplads, hvorfor madlavningen kan klares uden problemer. I åben forbnidelse til alrummet har man en hyggelig opholdsstue – ligeledes med direkte udsyn til natur og terrasse. Med andre ord er der plads til at være sammen, uagtet om man holder ferie eller ej.
 
Fra køkkenet og stuen finder man 2 store soveværelser med 4 opredninger. Dertil er der et stort badeværelse med både spabad og bruseniche. En skøn afdeling for den kræsne køber og lejer.
 
I sommerhusets modsatte ende, finder man et stort aktivitetsrum. En imponerende afdeling hvor der er plads til både poolbord og tv-hjørne. Her kan børn og barnlige sjæle give den gas, uden at genere og forstyrre resten af huset. Herfra har man desuden opgang til en stor hems, som ligeledes giver mulighed for et par opredninger, hvis behovet skulle opstå. Til slut er der yderligere 2 store værelser med i alt 4 opredninger, samt et dejligt badeværelse i samme gode stil som resten af sommerhuset.
 
Vi kan ikke få armene ned, så kontakt os allerede i dag for mere information. For nærmere information omkring lejeindtægt, kontakt os gerne. Vi ses!


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Indehaver

3.998.000 kr.
Sommerhaven 17, Mørkholt, 7080 Børkop


Yderligere detaljer
Pris 3.998.000 kr.
Udbetaling 200.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 2.266 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 23.602 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 19.105 kr.