Solvangen 33, 6715 Esbjerg N
Villa

GENNEMRENOVERET FAMILIEVILLA I SKØNT KVARTER MED ENERGIMÆRKE “B”

Siden 2019 har Solvangen 33 gennemgået en stor forandring. Nuværende ejer har med andre gennemrenoveret alt, så man i dag bliver mødt af et lyst og moderne hjem, fyldt med unikke løsninger. Området er kendt for at være utrolig børnevenlig, mens man er tæt på Esbjergs pulserende liv. 
 
Villaen har udvendigt fået ny tagkonstruktion, alle vinduer skiftet og anlagt terrasse samt have. Alt sammen i renoveringsperioden. Facaden er netop blevet vandskuret, så man bliver mødt af en lys og smuk facade, der går i rød tråd med nutiden.
 
Indretningen er perfekt for den moderne familie. Her har man et moderne forældre- og børneafdeling, som er ideel for familien der ønsker god trivsel for børn, såvel som voksne. Allerede ved første indtræden, bliver man mødt af et lyst og lækkert bryggers. Her er der god plads til alle de praktiske gøremål, såsom tøjvask.
 
I børneafdelingen er der 3 gode værelser med eget badeværelse. Alle værelser har troltektlofter og masser af rummelighed. Badeværelset har en god bruseniche. 
 
“Hjertet” er det åbne køkken/alrum, hvor den enorme loftshøjde og store vinduespartier skaber nogle helt unikke rammer. Her kan hele familien samles, uanset om det er lektier, madlavning eller lignende, er der god plads. Samtidig har man direkte udgang til den dejlige have. Fra trappen er der en hyggelig opholdsstue, hvorfra man kan holde øje med ungernes leg på den anden side af alrummet. Her er der nemlig god plads til Playstation, LEGO og andet leg. 
 
Forældreafdelingen består af en skøn soveværelse med eget badeværelse og walk-in-closet. En unik afdeling med de bedste forudsætninger.
 
ejendrøm ser frem til at fremvise, så kontakt os allerede i dag! Vi ses!


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Indehaver

3.698.000 kr.
Solvangen 33, 6715 Esbjerg N


Yderligere detaljer
Pris3.698.000 kr.
Udbetaling185.000 kr.
Ejerudgift pr. måned2.422 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift22.793 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift17.817 kr.