Solgt
Solsortevej 9, 6740 Bramming
Villa

SOLGT PÅ 1 MÅNED!

I gåafstand til Vestskoven, indkøb og skole, finder man Solsortevej. Villaen har en særdeles attraktiv beliggenhed, om man er til natur eller let tilgang til byens mange faciliteter. Villaen har et unikt ydre, der gør det muligt at skabe sig et moderne og tidløst hjem.

Villaen har en skøn lukket have. Hertil finder man en dejlig overdækket terrasse, hvorfra solen kan nydes hele dagen. Dertil er der carport og redskabsrum.

Indretningen byder på en klassisk entré, som samtidig er bindeled til mange af villaens rum. Fra fordelingsgangen er der i alt 2 gode børneværelser, samt et rummeligt soveværelse.

Ydermere finder man et lyst og lækkert badeværelse m. gulvvarme. Badeværelset er moderniseret i 2007 i lyse og tidløse materialer.

"Hjertet" er det åbne køkken/alrum. Køkkenet fremtræder ligeledes i lyst inventar, og blev sammen med badeværelset, moderniseret i 2007. Hertil er der et "viktualierum" bag køleskabet, der giver masser af opbevaringsmuligheder.

Den store vinkelstue er et kapitel for sig. Her sikrer de mange vinduespartier et fantastisk lysindfald. Stuen er møbleringsvenlig, og indbyder til mange hyggelige stunder for hele familien. Der er samtidig direkte udgang til den overdækkede terrasse.

Drømmer du om at skabe dit eget på én af byens mest populære adresser? Så er muligheden her! ejendrøm står klar til at fremvise, når du har tid – så kontakt os i dag for en fremvisning!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Solsortevej 9, 6740 Bramming