NY PRIS
Solsortevej 8, 6705 Esbjerg Ø
Villa

218 ETAGEMETER MED SOLCELLER OG DOBBELT CARPORT

ejendrøm har svært ved at få armene ned! Vi kan nemlig løfte sløret for denne rummelige familie villa, som med sin gode beliggenhed er i gå-/cykelafstand til alle byens faciliteter. Samtidig har man en rolig beliggenhed, hvor naboskab og sammenhold er i top. Villaen har gennemgået mange store moderniseringer, hvorfor det i dag fremtræder som et moderne og lyst hjem. Villaen har bl.a. fået tag og vinduer skiftet – brug derfor energien på at nyde tilværelsen!
 
Haven er lukket og overkommelig. Her kan man nyde stilheden og tilværelsen, mens børn kan boltre sig. Ydermere er der en stor dobbelt carport med redskabsrum.
 
Indretningen er unik, da de forskudte niveauer giver både kant og detaljer, som vil behage alle, der drømmer om et hjem som ingen anden. I den forhøjede stueplan er der en smuk “hall”, som forbinder de to etager på en elegant og moderne måde. Fordelingsgangen forbinder 3 gode værelser og et lyst badeværelse med badekar og bruseniche. 
 
“Hjertet” er det åbne køkken/alrum. Her har man store vinduespartier, der drager lys og have ind i det hyggelige hjem. Køkkenet er naturligvis også renoveret, mens de moderne troltektlofter giver et smart udtryk. Et skønt rum, hvor hele familien kan samles og hygge i den hektiske hverdag. Der er naturligvis også udgang til haven og terrassen.
 
Den forskudte kælder, som har både gulvvarme og god loftshøjde indbyder til mange praktiske muligheder. Nuværende ejer har benyttes kælderen på lige fod med stueplanen, hvorfor der er 2 ekstremt store disponible rum, der er benyttet som beboelse for sælger. I kælderen er der også et lækkert badeværelse med spabad og bruseniche. Derudover er der et praktisk rum/bagindgang og et godt vaskerum/bryggers. En fantastisk afdeling for teenageren eller den pladskrævende familie.
 
Vi glæder os til at se jer, så kontakt allerede ejendrøm i dag for en fremvisning!


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Daglig leder & partner, Esbjerg

2.198.000 kr.
Solsortevej 8, 6705 Esbjerg Ø


Yderligere detaljer
Pris 2.198.000 kr.
Udbetaling 110.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 2.056 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 12.714 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 10.104 kr.