NYHED
Solbakken 27, 6710 Esbjerg V
Villa

PRÆSENTABEL OG CHARMERENDE VILLA

Med kun 250 meter til havet og den smukke natur, finder man dette skønne hjem. Her får du en villa, som har gennemgået mange større moderniseringer, hvorfor villaen er indflytningsklar. Villaen har fået taget udskiftet, hvor også vinduerne er løbende moderniseret. Tilhørende villaen er der en fin garage med redskabsrum. Derudover er der en skøn og nem have, hvorfra tilværelsen kan nydes.

Fra villaens entré, bliver man mødt af et moderne og flot udtryk. Her er der mørke klinker, lyse lofter og vandskurede vægge, som indikerer den gennemgribende renovering, som villaen har været igennem. Herfra er der et lyst og lækkert badeværelse m. bruseniche og gulvvarme.

"Hjertet" er det åbne og lækre køkken. Her er der masser af skabs- og bordplads, som gør madlavningen til en leg. I åben og naturlig forbindelse hertil, er der et skønt alrum, som ligeledes også er i direkte forbindelse til opholdsstuen. I stuen sørger brændeovnen for at stemningen er intakt.

1. salen er en skøn værelsesafdeling med i alt 3 gode værelser. Her er det ene et rummeligt soveværelse, mens 2 af værelserne har fungeret som børneværelser.

Kælderen har gode og store disponible rum. Her har man tidligere haft teenageafdeling. I kælderen er der desuden badeværelse samt bryggers. 

Villaen er klar til at blive fremvist, så kontakt ejendrøm allerede i dag! Vi ses!


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Indehaver

1.998.000 kr.
Solbakken 27, 6710 Esbjerg V


Yderligere detaljer
Pris 1.998.000 kr.
Udbetaling 100.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 2.443 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 9.254 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 7.508 kr.