Søvej 4, 6740 Bramming
Villa

FAMILIEVILLA M. FANTASTISK UDSIGT

Det er med stor begejstring at vi hos ejendrøm kan præsentere denne fantastiske og velholdte villa for jer! Villaen er beliggende på Søvej, her er der fredelige og smukke omgivelser, samtidig med at man er i gåafstand til Brammings mange faciliteter. På kun få minutter har du skole, fritidscenter, indkøb og meget mere. Derudover er du i kort afstand til Esbjerg og Ribe. 

Beliggenheden er et kapitel for sig. Den smukke udsigt over "Andesøen", betragtes af mange som Brammings bedste beliggenhed. Med andre ord er det en helt unik mulighed, i hjertet af Bramming.

Villaens stueetage byder på en rummelig entré, hvor der er god plads til over- og fodtøj. Køkkenet er moderniseret, og fremtræder i lyse og tidløse materialer. Badeværelse er ligeledes flot renoveret med det bedste inventar i 2007 m. gulvvarme og bruseniche.

Dertil finder du villaens spisestue og opholdsstue, begge med et fantastisk lysindfald fra de store vinduespartier. Her har du en helt fantastisk udsigt til sø og grønne omgivelser. Et sted der byder op til mange hyggelige stunder med familie og venner. Fra stuen er der direkte udgang til villaens fantastiske terrasse og have. 

Fra entréen er der henholdsvis adgang til villaens kælder og 1. sal. I kælderen har man 3 disponible rum, som passende kan bruges til aktivitetsrum til ungerne, opbevaring eller hobbyrum. Her finder du også et W.C. og villaens bryggers, hvor du har de bedste arbejdsbetingelser, når dagligdagens gøremål kalder. 

På 1. salen finder man 2 gode børneværelser, 1 rummeligt soveværelse og et badeværelse. Badeværelset fremtræder tidløst og særdeles velholdt.

Villaen fik i 2008 opført en garage m. elport, her kan bilen stå tørt og trygt i de kolde vintermåneder. 

Drømmer du om en villa beliggende i trykke og centrale omgivelser? Så er Søvej 4 helt sikker noget for dig! Vi er klar til en fremvisning, når du har tid! 


Vil du vide mere om ejendommen?

Indehaver - Ejendomsmægler

2.398.000 kr.
Søvej 4, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 2.398.000 kr.
Udbetaling 120.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.924 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 9.129 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 7.897 kr.