Solgt
Søparken 3, 6740 Bramming
Villa

SOLGT PÅ 65 DAGE!

I det rolige og dejlige Søparken, finder du dette skønne hjem. I dette hjem har du en fantastisk beliggenhed, hvor du og ungerne er i gå- og cykelafstand til skole, fritidscenter, banegård og meget mere! derudover er villaen beliggende på lukket vej i en lukket lomme og med stisystemer direkte til diverse faciliteter. Dette betyder at du ganske bekymringsfrit kan sende ungerne til og fra skole og fritidscenter.

Indkørslen er anlagt i 2019 og gør det muligt at parkere flere biler, når gæsterne kommer på besøg. Fra indkørslen har du en carport, hvor bilen kan stå tørt i de våde efterårs måneder. Her kan du gå mere eller mindre tørskoet ind i villaens rummelige bryggers. Her er der rigeligt med plads til sko og overtøj, samt gode betingelser til dagligdagens gøremål. 

Fra bryggerset træder du ind i villaens bindeled og fordelingsgang, som fører dig direkte ind til villaens "hjerte", køkken/alrummet. I 2010 fik man skiftet køkkenet. Det står i dag top moderne og opført i lyse og gode materialer, her har du de absolut bedste arbejdsbetingelser når madlavningen skal klares. 

Fra fordelingsgang finder du også villaens badeværelse med gulvvarme og badekar. Det er også her du finder villaens værelser. Værelserne er bestående af 2 gode og regulære børneværelser med faste skabe, samt et rummeligt soveværelse, ligeledes med faste skabe. 

Villaen byder også på en rummelig opholdsstue m. et fantastisk lysindfald fra de store vinduespartier. Her er god plads til når hele familien skal samles. Opholdsstuen er med brændeovn, som skaber en masse hygge i de kolde vintermåneder. Fra stuen træder du ud i en dejlig udestue. Fra udestuen er der udgang til en nem og overkommelig have, her kan ungerne lege og spille bold. 

Ydermere kan du fra opholdsstuen og via entréen finde gæste W.C’et. 

Sidst men ikke mindst byder villaen på et isoleret værksted, som kan bruges hele året. Dertilhørende et skur, hvor diverse haveredskaber og opbevaring kan stå trygt og tørt hele året. 

Lyder denne fantastiske villa som noget for dig? Så tøv ikke. Vi er klar til en fremvisning, når du har tid! 


Leder du efter en ejendom som denne?

Indehaver - Ejendomsmægler

Ejendommen er solgt
Søparken 3, 6740 Bramming