NYHED
Søparken 29, 6740 Bramming
Villa

VELHOLDT 1-PLANS VILLA I BRAMMING

Nu udbydes prisvenlig villa i det populære Søparken i Bramming. Her får du et hjem, som med cykelstier til alle byens faciliteter, har den perfekte beliggenhed i en travl hverdag. Villaen er særdeles velholdt, og byder på en god planløsning, både for førstegangskøberen eller seniorparret. 

Tilhørende villaen er der en særdeles velanlagt have og terrasse – her kan solen nydes hele dagen. Der er desuden en god garage med elport, samt isoleret redskabsrum. 

Villaen er særdeles velholdt, hvor selv den kræsne køber vil spærre øjnene op. Villaen har et stort og lyst bryggers med masser af plads. Herfra finder man et nydeligt og tidløst køkken, med mulighed for spiseplads.

I naturlig forbindelse til køkkenet, er der en stor vinkelstue med mange indretningsmuligheder. Her er rig mulighed for at åbne op, og skabe et moderne køkken/alrum. Fra stuen har man direkte udgang til en skøn udestue, hvor tilværelsen for alvor kommer i højsædet.

Fra villaens fordelingsgang, finder man 2 gode børneværelser, samt et stort soveværelse. Ydermere et lyst badeværelse med gulvvarme. En god afdeling for familien med alle behov.

ejendrøm glæder sig til at fremvise, så kontakt os allerede i dag – vi ses!


Vil du vide mere om ejendommen?

Indehaver - Ejendomsmægler

1.448.000 kr.
Søparken 29, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 1.448.000 kr.
Udbetaling 75.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.843 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 5.538 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 4.792 kr.