Søparken 26, 6740 Bramming
Villa

FLOT RÆKKEHUS FOR ENDEN AF LUKKET LOMME

Søparken 26 er en nem og overkommelig ejendom, hvor du er i kort afstand til byens faciliteter. Man kan på få minutter være ved nærmeste indkøbsmulighed, skole, legeplads og meget meget mere. Rækkehuset er beliggende for enden af rækken, hvilket giver dig yderligere parkeringsmuligheder, når resten af familien eller vennerne kommer på besøg. 

Når du parkerer bilen i garagen, har du direkte adgang til villaens bryggers, det vil med andre ord sige, at du og resten af familien kan gå tørskoet indenfor. I bryggerset har du god plads til opbevaring og vaskesøjle.

Fra bryggerset træder du ind i villaens køkken/alrum som er lyst og velholdt. Her finder du ligeledes en lille spiseplads. I forbindelse hermed finder du yderligere spisestue, samt opholdsstue i ét. Et rum som har et godt lysindfald fra de store vinduespartier. Her har du direkte udgang til en nem og overkommelig have og terrasse. 

Stueetagen byder ydermere på et gæstetoilet og gæsteindgang. 

På 1. salen finder du et rummeligt soveværelse, samt yderligere 2 gode værelser, der kan anvendes til hobbyrum, børneværelser, kontor mm. Det er ligeledes på 1. salen at badeværelset findes. 

Fantastisk ejendom beliggende i fredfyldt og børnevenligt kvarter. Her kan stierne trygt føre børnene til/fra skole, fritidsfaciliteter mv. For enden af lommen er der desuden en god legeplads samt grønne områder.

ejendrøm står klar til en fremvisning! Så giv os et kald allerede i dag.


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Daglig leder Bramming

1.275.000 kr.
Søparken 26, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 1.275.000 kr.
Udbetaling 65.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.391 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 5.918 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 4.801 kr.