Solgt
Søparken 18, 6740 Bramming
Rækkehus

SOLGT PÅ 45 DAGE

Her får man en meget overkommelig og indbydende villa til køberen der ønsker en villa med minimal vedligehold. Villaen er med løbende renoveringer, og fremtræder idag som en indflytningsklar villa. Perfekt som investeringsejendom eller til førstegangskøberen. 

Af renoveringer skal nævnes at samtlige vinduer er løbende skiftet til vedligeholdelsesfrie plastvinduer. Ligeledes er udhængene i begge gavle vedligeholdelsesfrie, samt den ene af de to gavle. Tilhørende villaen er der en stor carport med redskabsrum. Haven er utrolig nem og overkommelig. Her er rig mulighed for at nyde tilværelsen, i stedet for at bruge utallige timer på havearbejde. Fra den overdækkede terrasse kan man nyde aftensolen, idet haven vender helt perfekt.

Fra carporten er der direkte indgang til stort bryggers – med andre ord kan du gå tørskoet ind i boligen. Dertil finder man lyst og dejligt køkken/alrum. Her giver det gennemgående lysindfald en fantastisk følelse af rummelighed. Stuen er hyggelig og indbyder til utallige  hyggestunder med familien.

Fra gæsteentréen, finder man et lækkert gæste W.C moderniseret i 2017. 

1. salen byder på 2 rummelige børneværelser. Ydermere er der et godt soveværelse med faste skabe. I naturlig harmoni til værelserne, er der et godt badeværelse med stor bruseniche.

Fantastisk ejendom beliggende i fredfyldt og børnevenligt kvarter. Her kan stierne trygt føre børnene til/fra skole, fritidsfaciliteter mv. For enden af lommen er der desuden en god legeplads samt grønne områder.

Vi står klar til at fremvise, så fortvivl ej, og kontakt ejendrøm allerede i dag!


Leder du efter en ejendom som denne?

Indehaver - Ejendrømsmægler

Ejendommen er solgt
Søparken 18, 6740 Bramming