Søndre Tobølvej 10, Hjerting, 6710 Esbjerg V
Villa

FLOT OG MODERNISERET FAMILIEVILLA CENTRALT I HJERTING

Til jer som drømmer om en flot og løbende moderniseret villa med en super indretning med børne,- og forældreafdeling.

Vi har glædet os til, at vise jer denne flotte villa med de bedste vilkår til jer, som drømmer om en god & stor familie villa i de bedste omgivelser tæt på alt hvad man som børnefamilie kan ønske sig. Til boligen er der en fin carport og 2 skure.

Dertil kan man roligt trække om i den dejlige have når der skal mere ro på, her har man en helt fantastisk have + nyere og stor solterrasse, helt privat og ugenert. Baghaven vender ud mod Ryttervænget, som er en hyggelig lukket lomme med mange børnefamilier, her er der rig mulighed for at blive en del af fællesskabet og lade børnene lege rundt i ro og mag. Foran boligen har man pasning, slagter, apotek, Rema 1000 m.m., så det bliver ikke nemmere i hverdagen.

Sælger har renoveret cirka halvdelen af stueplan i 2019, hvor der er kommet gulvvarme, ny el, gulve, lofter, badeværelse m.m. så det står knivskarpt! Boligen har en god indretning med alrum, børne og forældreafdeling. M2 fordeler sig således: 

Stueplan: 

Stort og lækkert bryggers med flotte klinker, vask og god skabsplads 

Fordelingsgang med adgang til 2 værelser, hvoraf det ene er oplagt som kontor, dertil pænt og nyere badeværelse i flotte materialer

Lækkert alrum med ø, flot køkken i lyse elementer og det bedste lysindfald fra de store vinduespartier, det perfekte leverum til familien, her god tv-stue i forlængelse. 

Fra alrummet er der adgang til 2 gode værelser og endnu et badeværelse, som fremstår pænt og tidsløst. 


Kælderen: 

Er super fin og er uden tvivl et kapitel for sig selv, her har man fin højde, godt lysindfald og løbende fået den moderniseret, her har man nyere vinduer, fugtspærre ved alle kolde vægge m.m. Skal opleves, kælderen byder på:

3 gode disponible rum samt et godt badeværelse. 


Vil du vide mere om ejendommen?

2.948.000 kr.
Søndre Tobølvej 10, Hjerting, 6710 Esbjerg V


Yderligere detaljer
Pris 2.948.000 kr.
Udbetaling 150.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 2.658 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 11.242 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 9.727 kr.