NYHED
Søndre Kjersingvej 15, 6715 Esbjerg N
Villa

UDSØGT LUKSUSVILLA I UDKANTEN AF ESBJERG

Hold på hat og briller – nu bliver du præsenteret for en helt unik familievilla. Her er der alle forudsætninger for at sætte prikken over i’et i tilværelsen. Her får man den unikke kombination af by og land, hvor man er i cykel/gåafstand til Esbjergs pulserende liv. Vi kan ikke få armene ned, og glæder os til at præsentere jer for dette udsøgte hjem – velkommen til!

Villaen er opført i 2019 i gode kvalitetsmaterialer, som omkranses af den smukke natur i området. Her græsser de skotske højlandskvæg, mens den grupperede natur skaber en flot udsigt. Tilhørende villaen er der en stor dobbelt garage, hvortil der er lavet et fitnesscenter, som sagtens kan bruges til alle slags erhverv.

Indretningen er helt unik, hvortil der ingen kompromiser er på materialevalget og løsningerne. Hele hjemmet emmer af at sælger har brugt god tid på detaljerne. Allerede når man træder ind i "hall’en", ser man de smukke sildebensgulve, der er ført ind gennem hele villaen. Herfra har man 2 gode værelser, opgang til 1. salen og et lyst og lækkert badeværelse med bruseniche.

"Hjertet" er det store og åbne køkken/alrum. Her er der åbent til 1. salen, som giver en helt utrolig følelse af luft og rummelighed. Samtidig er rummet krydret med den smukke udsigt til begge sider. Køkkenet har masser af skabs- og bordplads, som vil behage enhver med hang til madlavning. Stuen er møbleringsvenlig og hyggelig. Her sørger brændeovnen for at stemningen er intakt.

Fra køkkenet er der endvidere et praktisk bryggers med god plads til praktiske gøremål.

1. salen byder på et stort soveværelse med walk-in-closet. Dertil er der et skønt badeværelse med fritstående badekar. Et unikt rum som giver stemningen af velvære. Dertil er der yderligere et stort værelse, som uden videre kan omdannes til 2 værelser, hvis behovet for dette skulle opstå.

Dette hjem skal opleves, så kontakt ejendrøm allerede i dag for en fremvisning – vi ses!


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Indehaver

4.798.000 kr.
Søndre Kjersingvej 15, 6715 Esbjerg N


Yderligere detaljer
Pris 4.798.000 kr.
Udbetaling 240.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 3.079 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 18.180 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 15.755 kr.