Solgt
Søndervang 94, Lønne, 6830 Nørre Nebel
Sommerhus

SOLGT PÅ 45 DAGE!

Nu udbydes attraktivt sommerhus i det populære område nær Seawest! Et fantastisk område, hvor børnene kan færdes frit i den skønne natur. Her er man kun 6 km. fra havet og 12 km. fra Bork havn. Samtidig er der masser af faciliteter i området, herunder legepladser, mountainbikebaner mv. Området byder desuden velkommen til Seawest, som er et stort og populært aktivitetsområde med svømmehal, restaurant, fitnesscenter, wellness og meget mere (se mere her: https://www.landal.dk/park/seawest/pa-og-omkring-ferieparken).

Sommerhuset har aldrig været brugt til udlejning, hvorfor man må sige at vedligeholden af sommerhuset er helt i top. Alting fremtræder utrolig indbydende, og tiltaler den kræsne køber.

Tilhørende finder man et godt redskabsum med plads til brænde mv. Dertil yderligere et opbevaringsrum, som lejerne kan få glæde af.

Indretningen er funktionel og uden spildplads. Entréen er bindeled til de mange værelser. Her er i alt 3 soveværelser med i alt 6 opredninger. 

Badeværelset har gulvvarme, og fremtræder i tidløse materialer – hertil en rummelig sauna. 

Hjertet er det åbne køkken/alrum med loft til kip. Her er varmepumpe og brændeovn, som er gode supplementer til varmeregningen. Ydermere er der stor hems, hvor børnene kan lege eller overnatte. Varmepumpen kan iøvrigt startes via telefonbetjening. 

De store vinduespartier sørger for et fantastisk lysindfald til rummet, og sikrer en fornemmelse af at være i ét med naturen.

Haven er nem og overkommelig, hvor det meste passer sig selv. Dertil skal det nævnes, at der er lavet en forhøjet træterrasse, hvor det sidste af aftensolen kan nydes.

Derudover er der fællesantenne, samt fibernet på ejendommen. 

En meget spændende og attraktiv sommerhus, i et af områdets fineste kvarterer. ejendrøm er klar til at fremvise, når du har tid – så ring allerede i dag!

Bemærk: Der ligger udlejningstilbud fra Købmand Hansens Ferieudlejning på kr. 40.000-45.000 kr. som tilfalder udlejer. 


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Søndervang 94, Lønne, 6830 Nørre Nebel