Nyhed
Sønderskovvej 13, Nordenskov, 6800 Varde
Boliglandbrug

BOLIG MED DET BEDSTE FRA BY OG LAND

Bolig med kæmpe have til – eller omvendt? Haven er i hvert fald ikke til at overse med sine 26.767 m2, der er opdelt i forskellige sektioner med “mini skove”. Dette giver ikke kun en smuk udsigt og ungerne rig mulighed for aktiviteter, men også en følelse af privatliv og ro, som man sjældent finder andre steder. Her kan du skabe din egen grønne oase, dyrke dine egne afgrøder eller bare nyde naturens fred og skønhed.
 
Ejendommen er beliggende i udkanten af Nordenskov, således at man ikke har langt til byens fornødenheder, men har en fornemmelse af at være på landet.
 
Boligen er opdelt i 2 afdelinger hvor 1. salen er en hver børnefamilies drøm, med værelser til ungerne, fælles legerum og badeværelse.
 
Stueplan er klassisk opdelt med stor stue, hvorfra man har udsigt til den smukke have, køkken, 2 værelser og badeværelse.
 
Boligen er opvarmet med varmepumpe, som sikrer et behageligt indeklima året rundt. Derudover er ejendommen udstyret med solceller, hvilket betyder, at du kan nyde godt af en betydelig besparelse på energiregningen samtidig med, at du bidrager til en grønnere fremtid.


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Daglig leder & partner, Varde

1.950.000 kr.
Sønderskovvej 13, Nordenskov, 6800 Varde


Yderligere detaljer
Pris 1.950.000 kr.
Udbetaling 100.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.772 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 11.282 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 9.015 kr.