Solgt
Sønderparken 55, 6740 Bramming
Villa

SOLGT PÅ 6 DAGE!

Drømmer du om at skabe de perfekte rammer for dine børns trivsel? Så se med her! Sønderparken er et særdeles attraktivt område, hvor området emmer af liv, samvær og godt naboskab. Her leger børnene frit på gaden, mens man er i gåafstand til midtbyen, skolen og indkøb. Dertil er der fantastiske grønne områder, der skaber de ideelle rammer for børn i alle aldre.

Villaen er opført i 2013 af Huskompagniet. Det betyder at villaen har minimal spildplads og emmer af gode beslutninger. Tilhørende er der en god carport med isoleret redskabsrum. Haven er nem og overkommelig, hvor der fra terrassen er mulighed for at nyde solen hele dagen.

Indretningen byder på en god entré, hvorfra man er i naturlig forbindelse med det rummelige bryggers. Der er ligeledes adgang til et godt børneværelse/teenageværelse med god plads. Samtidig er der et tidløst badeværelse m. bruseniche.

"Hjertet" er det åbne køkken/alrum fra HTH. Her er masser af plads til hele familien, når familiefødselsdagen skal afholdes. Her er de bedste arbejdsbetingelser, når madlavningen skal klares. Dertil er der store vinduespartier, der sikrer et skønt lysindfald til hjemmet. For at skabe mere opbevaringsplads, er der et godt viktualierum i forbindelse med alrummet.

Fra alrummet er der yderligere 2 børneværelser. Her kan børnene trives og opholde sig i fred og ro.

Stuen er hyggelig og møbleringsvenlig. Her er god plads til hygge og samvær. Der er fra stuen en god forældreafdeling bestående af et soveværelse med eget bad og faste skabe. Badeværelset fremtræder ligeledes i samme røde tråd, som resten af hjemmet.

Der er naturligvis gulvvarme og genvex i hele hjemmet, der sikrer en god og stabil indeklima.

ejendrøm står klar til at fremvise, når du har tid! Kontakt os allerede i dag for nærmere information.


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendrømsmægler - Indehaver

Ejendommen er solgt
Sønderparken 55, 6740 Bramming