NY PRIS
Sønderparken 34, 6740 Bramming
Villa

RUMMELIG FAMILIEVILLA

I Sønderparken finder du dette smukke og skønne hjem. Fra Sønderparken har du stisystemer til byens mange faciliteter, så børnene trygt og sikkert kan cykle til og fra skole, fritidscenter, mm. Derudover byder Bramming på alt hvad hjertet begærer i en hektisk hverdag, samt nem tilgang til henholdsvis Esbjerg & Ribe. 

Tilhørende villaen er der en isoleret garage, så bilen kan stå tørt i de våde efterårsmåneder. Dertil en skøn have og terrasse, som kan nydes i fulde drag med familie og venner. 

Det første du møder er en rummelig entré, hvor der er god plads til overtøj, samt fodtøj. Herfra kan du træde ind i bryggerset, hvor der er vaskesøjle og håndvask. 

Indretning er uden spildplads, så den er helt ideel til den moderne familie. Her finder du en børneafdeling bestående af 3 gode børneværelser og et badeværelse, samt en voksenafdeling m. et godt soveværelse og eget badeværelse. 

"Hjertet" i villaen er uden tvivl det lyse og lækre køkken/alrum. Et rum der virkelig byder op til mange gode stunder med familien, dertil de absolut bedste betingelser når madlavningen skal klares. 

Fra alrummet træder du direkte ind i den dejlige opholdsstue, som har et super lysindfald fra villaens store vinduespartier. Fra opholdsstuen finder du et godt kontor, hvis arbejdsdagen skal klares fra hjemmet. 

Ydermere er der gulvvarme i hele villaen. 

Alt i alt en ejendom der er et besøg værd! Vi er klar til en fremvisning, når du har tid. 

OBS: Flere billeder kan ses på ejendrøms kontor. 


Vil du vide mere om ejendommen?

2.998.000 kr.
Sønderparken 34, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 2.998.000 kr.
Udbetaling 150.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.869 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 11.447 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 9.903 kr.