Søndermarken 20, 6690 Gørding
Villa

RUMMELIG FAMILIEVILLA I LUKKET LOMME

ejendrøm kan med stor begejstring præsentere denne skønne familievilla, til alle boligsøgende i og omkring Gørding. I Gørding finder du alt hvad du har brug for i en hektisk hverdag. Børnene kan trygt og sikkert komme til og fra skole, fritidscenter, købmand mm. via stisystemerne. Derudover finder du i bunden af Søndermarken stisystem ud til Verdensskoven. 

Villaen har gennem de sidste par år gennemgået flere større renoveringer og moderniseringer, så den i dag fremstår yderst præsentabel. 

Villaen rummer 4 regulære børneværelser, samt et stort soveværelse. Her skal det nævnes at det er muligt at etablere endnu et værelse/kontor, hvis behovet skulle opstå. 

I huset finder du ligeledes 2 lyse og moderne badeværelse, hvor der i det ene badeværelse er etableret 2 brusehoveder og spabad. 

"Hjertet" i villaen er helt sikkert det store, lækre og lyse køkken/alrum, som virkelig byder op til mange hyggelige stunder med familie og venner. Dertil skal det nævnes at du får et helt fantastisk lysindfald fra de store vinduespartier. I åben forbindelse med dette, finder du en møbleringsvenlig opholdsstuen, som ligeledes har et skønt lysindfald.  

Fra køkkenet finder du villaens bryggers, her har du vaskesøjle og de bedste betingelser til når dagligdagens gøremål skal klares. 

Tilhørende villaen er der en garage, hvor bilen kan stå trygt og tørt i de kolde efterårsmåneder, dertil skal det nævnes at der er direkte indgang til huset. 

Sidst men ikke mindst har du en skøn have, hvor grillaftener og spilaftener skal nydes i det gode sommervejr. 

Lyder dette skønne hjem, som noget for dig? Så giv ejendrøm et kald allerede i dag! 


Vil du vide mere om ejendommen?

1.998.000 kr.
Søndermarken 20, 6690 Gørding


Yderligere detaljer
Pris 1.998.000 kr.
Udbetaling 100.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.987 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 7.644 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 6.613 kr.