Solgt
Søndermarken 18, 6690 Gørding
Villa

SOLGT PÅ 24 DAGE!

Gørding er et aktivt lokalsamfund, hvor der er skole til 9. klasse, indkøb, offentlig transport og et aktivt foreningsliv. Dertil er der let tilgang til egen motorvejsafkørsel, der gør det til en leg at komme til/fra arbejdet. Med andre ord har Gørding ALT hvad der skal bruges i en travl hverdag.

Villaen er beliggende på én af byens mest populære gader. Her er man tilbagetrukket fra traffikken og i gåafstand til smukke og grønne områder. Tilhørende villaen er der en skøn have, samt garage m. redskabsrum.

Her er mulighed for at skabe sit eget drømmehjem, hvor kun fantasien sætter grænser. Der skal påtænkes en smule renoveringer i villaen, da ejendommen fremtræder i original stand mange steder.

Indretningen byder på et stort bryggers med god bordplads. Herfra er et køkken m. spiseplads. Der er rig mulighed for at åbne op til stuen, og på den måde skabe et lyst og lækkert køkken/alrum. 

Fra stuen er der direkte udgang til en dejlig udestue, hvor man har udsyn til hele haven. Samtidig sikrer de mange vinduespartier et dejligt lysindfald til stuen.

Fordelingsgangen forbinder 2 gode børneværelser og et rummeligt soveværelse m. faste skabe. Badeværelset er ligeledes mulig at indtage fra fordelingsgangen. Badeværelset har gulvvarme og er moderniseret med lyst inventar.

En god beliggenhed tæt på alting. Så drømmer du om at skabe dig dit eget drømmehjem – så er denne villa helt sikkert noget for dig!


Leder du efter en ejendom som denne?

Indehaver - Ejendomsmægler

Ejendommen er solgt
Søndermarken 18, 6690 Gørding