Søndergade 49, 6690 Gørding
Villa

SMUK UDSIGT OVER ÅBNE MARKER

Gørding er en by der blomstrer i fuld flor. Her er dagligevareindkøb, skole til 9. klasse, fritidscenter, offentlig transport og meget mere. Med andre ord en by, der kan bidrage med alt hvad hverdagens behov måtte mønstre.

Søndergade 49 er en velrenoveret villa, med et utal af muligheder. Her er plads til at sætte sit eget præg, i nogle gode rammer med en skøn udsigt over de åbne marker. Haven og terrassen indbyder til mange hyggelige stunder – her kan aftensolen nydes til fulde. Der er ligeledes plads til børnenes leg.

Indretningen er meget unik, og byder på kombineret entré og bryggers. Herfra et lyst badeværelse fra 90’erne med gulvvarme. Badeværelset er opført i lyse materialer. I naturlig forbindelse hertil, er et godt soveværelse – ideel som voksenafdeling til den pladskrævende familie.

Samlingspunktet er køkkenet, som ligeledes er bindeled mellem 2 stuer. Den ene stue har tidligere huset dagpleje – her er man i åben forbindelse med en tilbygget udestue, der drager natur, såvel som lys ind til det hyggelige hjem. Herfra har man direkte udgang til haven.

Den anden stue er møbleringsvenlig, med plads til hhv. spisestue og opholdsstue. Dertil brændeovn, der sikrer at hyggen er i top. 

1. salen har i alt 3 værelser, hvoraf det ene er oplagt som fællesrum/aktivitetsrum. Ydermere et nydeligt badeværelse. Strålende som børneafdeling, hvor børn i alle aldre kan opholde sig uforstyrret fra forældrenes kommandoer. 

Tilhørende villaen er der carport med redskabsrum. Et hjem der oser af liv og historie. Af større moderniseringer, skal det ligeledes nævnes at vinduer samt tag altsammen er løbende udskiftet. Kontakt os allerede i dag for nærmere information!


Vil du vide mere om ejendommen?

Indehaver - Ejendomsmægler

798.000 kr.
Søndergade 49, 6690 Gørding


Yderligere detaljer
Pris 798.000 kr.
Udbetaling 40.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.657 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 3.411 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 2.845 kr.