Søndergade 49, 6690 Gørding
Villa

UANEDE MULIGHEDER OG UDSIGT OVER ÅBNE MARKER

Her får du en villa med et utal af muligheder. Drømmer du om et stort køkken/alrum med plads til hele familiens daglige aktiviteter, et soveværelse med et stort walk-in garderobe eller et aktivitetsrum til børnene – så er dette den helt rigtige villa. Indretningen i huset gør, at der er mange forskellige anvendelsesmuligheder for de forskellige rum.

Til villaen hører en helt lukket vestvendt have, hvorfra man ugeneret kan nyde de gule raspmarker eller et rådyr i det fjerne. Haven giver rig mulighed for både leg, boldspil og afslapning, ligesom man kan nyde de små oaser rundt på grunden. Der er flere terrasser i haven, så du kan nyde både solen hele dagen, eller skuffe i den overdækkede pavillon.

Tilhørende villaen er der carport med redskabsrum. Et hjem der oser af liv og historie. Af større moderniseringer, skal det ligledes nævnes at vinduer samt tag altsammen er løbende udskiftet. Her får du uden tvivl rigtigt mange m2. for dine penge.

Søndergade 49 er placeret i udkanten af byen, men med kort afstand til såvel indkøb, skole til 9. klasse eller offentlig transport. Gørding er en by der blomstrer i fuld flot. Her er, ud over lækker natur også et meget aktivt foreningsliv for både unge og gamle. Fra Gørding er der let adgang til både Esbjerg og Kolding der kan nås på 30 minutter ad enten motorvejen eller med toget der standser i byen.

Vi hjælper dig meget gerne med at få øje på mulighederne i denne skønne villa – kontakt os allerede i dag.


Vil du vide mere om ejendommen?

Indehaver - Ejendomsmægler

798.000 kr.
Søndergade 49, 6690 Gørding


Yderligere detaljer
Pris 798.000 kr.
Udbetaling 40.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.657 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 3.411 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 2.845 kr.