Solgt
Søndergade 38, 6690 Gørding
Villa

UNDER HANDEL PÅ 429 DAGE!

Er du på jagt efter et indflytningsklart hjem, med plads til hele familien? Så kig med her! Denne villa har en særdeles favorabel pris, der er attraktiv for den prisbevidste køber, som drømmer om en billig start på tilværelsen.

Gørding er en aktiv by. Her er både indkøbsmulighed, offentlig transport, skole til 9. klasse og meget mere (Se evt. vores video om Gørding her: Gørding video)

Villaen fremtræder med renoveringer fra 1994 og frem til 2010 – i denne periode er ALT lavet, herunder; køkken, bad, gulve, lofter mv.

Indretningen byder på et stort bryggers med masser af plads til familiens praktiske gøremål. Her er god plads til barnevogn, tøjvask og overtøj. Et fantastisk rum, der vil behage enhver køber.

Herfra finder man "hjertet". Det åbne køkken/alrum. Her er masser af plads til madlavningen, mens spisepladsen kan indtages. Herfra har man en naturlig forbindelse til den store og møbleringsvenlige opholdsstue. Her er mulighed for at slænge sig i sofaen, eller dække op til festlige begivenheder. 

Ydermere er der fra køkkenet adgang til et dejligt badeværelse m. gulvvarme og et godt værelse/kontor. Med andre ord har du alting inden for rækkevidde.

1. salen er den ideelle børneafdeling. Her er der 2 gode børneværelse, begge med hems. Hertil et godt badeværelse m. bruseniche. Til slut er der også et lækkert soveværelse m. walk-in-closet. En fantastisk afdeling med plads til børn i alle aldre.

Dette hjem skal ses og opleves. Her får du et indflytningsklart hjem til en meget overkommelig pris, mens man er i gåafstand til alt hvad byen har at tilbyde. Vi ses!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendrømsmægler - Indehaver

Ejendommen er solgt
Søndergade 38, 6690 Gørding