Solgt
Søndergade 3, 6740 Bramming
Villa

SOLGT PÅ 239 DAGE!

Leder du efter en familievilla i et skønt og fredeligt kvarter i Bramming? Så er denne villa på Søndergade måske noget for dig.

Søndergade har en super beliggenhed, med kun få minutters gang er man i centrum af Bramming. Her vil der være indkøbsmuligheder, fritidsaktiviteter, skole, mm. 

Fra entréen vil man til højre gå direkte ind i den rummelige opholdsstue, hvilket er det perfekte rum som familiens samlingssted. Tilhørende opholdsstuen er der i 2016 blevet tilbygget en udestue, hvor de sene sommeraftener kan nydes.

Villaen er udstyret med et funktionelt køkken, med en åben indgang til en hyggelige spisestue. Spisestuen kan efter ønske omdannes til et ekstra værelse. Fra køkkenet træder man ind i bryggerset, her er der rig mulighed for mange praktiske gøremål i en hektisk hverdag, såsom tøjvask.

Fra bryggerset er der et moderniseret badeværelse. Badeværelset fremtræder i lyse og tidløse materialer, der er desuden både gulvvarme og bruseniche.  

På 1. salen forefindes 2 rummelige værelser, hvoraf det ene har faste skabe. 1. salen er ideel til børneafdeling med eget toilet, samt repos/aktivitetsrum.

Tilhørende villaen er der et tørt og velfungerende viktualiekælder, perfekt til opbevaring af drikkevarer. 

Derudover er der en garage, hvor bilen kan stå tørt hele året rundt. Haven er nem og overkommelig og indbyder til utallige timers hyggelige stunder.

Lyder den villa som noget for dig? Så kontakt ejendrøm allerede i dag! 


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Søndergade 3, 6740 Bramming