NY PRIS
Søndergade 27, 6690 Gørding
Villa

CHARMERENDE VILLA I GØRDING

På Søndergade i Gørding finder du denne helt igennem charmerende og veludførte villa. Her kan man ved første øjekast se, hvordan der er kredset om detaljerne. Samtidig med at man har moderniseret villaen har man stadig haft respekt for sjæl og charme.

Gørding er en by i fremdrift, hvor der virkelig er smæk på befolkningstilvæksten. Det skyldes det fantastiske lokalsamfund og ikke mindst byder Gørding på alt, hvad du har brug for i en hektisk hverdag. Her er du i gåafstand til skole, offentlig transport, fritidscenter og meget mere. Derudover kan du hurtigt og nemt komme ud på motorvejen, hvis arbejdet kalder i Esbjerg, Kolding mm. Er du til offentlig transport kan du på under 20 minutter stå ved Broen i Esbjerg. Når togene drager mod øst, kan du ligeledes hoppe på i Gørding, når turen kalder.

Villaen har gennem de sidste år, gennemgået flere renovering, samt moderniseringer, hvor blandt andet taget og facaden har fået en overhaling tilbage i 2015. Ydermere en havestue fra 2008, hvor du har en helt absurd god udsigt til grønne områder.

Villaen byder på 3 gode børneværelser, 1 stort soveværelse, et kontor og ikke mindst villaens "hjerte", som er bestående af køkken/alrum, som er i åben forbindelse med opholdsstuen. Et rum der byder op til utallige gode stunder med familie og venner.

Ydermere har du 2 badeværelse, 1 på stueetagen og 1 på 1. salen.

Den skønne have er nem og overkommelig, samt sydvest-vendt, hvilket giver dig en masse solskinstimer i sommermånederne. Sidst med ikke mindst finder du et rigtig fint værksted, til dig der kan lide at bruge hænderne.

Så hvis du er på jagt efter en rummelig familievilla i skønne Gørding, hvor prisen er favorabel? Så er vi klar til at byde dig indenfor på Søndergade 27. Giv os et kald allerede i dag på 92 44 43 38!


Vil du vide mere om ejendommen?

1.398.000 kr.
Søndergade 27, 6690 Gørding


Yderligere detaljer
Pris 1.398.000 kr.
Udbetaling 70.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.683 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 5.330 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 4.618 kr.