Solgt
Søndergade 24, 6690 Gørding
Rækkehus

SOLGT PÅ 29 DAGE!

Er du på jagt efter det perfekte førstegangskøb eller investering? Så er dette helt sikkert et hus for dig! Her får du en ejendom, fyldt med gode løsninger uden spildplads. Ejendommen er gennemrenoveret i 2003, med nyt tag, muret ny mur rundt langs hele villaen og meget mere.

Tilhørende ejendommen er der en nem og overkommelig have samt terrasse. Perfekt for den travle familie, der ønsker at bruge tiden på andet end havearbejde. Som noget helt unikt, er der et skur samt carport.

Fra bagdøren finder man tilbygningen som blev bygget i 2003 her er et rummeligt bryggers med plads til vaskemaskine, tørretumbler og gode opbevaringsmuligheder. Derudover er det moderne flotte lyse badeværelse også at finde her. Fra tilbygningen bevæger man sig ind i det lyse køkken, her er alle betingelserne for at lave en god portion mad.

I naturlig harmoni til køkkenet, er der en stor og møbleringsvenlig opholdsstue, som med 4 vinduespartier er sikret et godt lysindfald.

I forlængelse af Stuen og spisestuen, er der et rummeligt soveværelse/værelse. Her kan forældrene opholde sig, mens 1. salen dedikeres til børnene.

Husets anden entré er bindeleddet til 1. salen. Det er også her man finder ejendommens andet toilet som fremtræder ligeledes i gode og tidløse materialer.

1. salen er en perfekt børneafdeling. Her er i alt 3 store værelser, med tilhørende en masse gode opbevaringsmuligheder på hhv. hems mm.

Dette hus er for dig, der ønsker den lette løsning. Her kan du male og flytte ind, uden at skulle tænke på gamle installationer og utætheder. Vi står klar til at fremvise, når du har tid. Så kontakt os allerede i dag for mere information!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Søndergade 24, 6690 Gørding