NYHED
Sønderbyvej 21, 6855 Outrup
Villa

PRISVENLIG VILLA MED UDSIGT OVER ÅBNE MARKER

Nu har ejendrøm fornøjelsen af at udbyde denne prisvenlige villa til salg. Villaen fremstår indflytningsklar og med kun 5 km til Outrup. Outrup byder på både indkøb, skole og off. transport med gode togforbindelser til både Varde, Esbjerg og Nr. Nebel og meget meget mere.

Her får du en villa som er perfekt som førstegangskøb, seniorbolig eller til parret med et barn. Her er det nemlig billigere at eje end at leje. Og samtidig bor man med "luft under vingerne" og med en helt fantastisk udsigt. 

Indretningen byder på: entré/bryggers med plads til både vaskemaskine og tørretumbler og med gulvvarme. Herfra finder du et fint værelse. 

Videre er endnu et værelse, et lyst badeværelse med bruseniche og gulvvarme samt et fint soveværelse. 

Villaens "hjerte" er det rummelige køkken/alrum som ligger i forbindelse med hyggelig og møbleringsvenlig stue. Her finder du villaens pyrolyse brændeovn som giver en masse hygge og varme til rummet. Fra stuen har man en super udsigt ud over markerne. 

Tilhørende villaen er en god garage som kan opvarmes dog er brændeovnen af ældre dato og står til udskiftning – perfekt til værksted, hobby, til at rode med biler eller en kombination. Endvidere er en udestue samt et redskabsrum. 

Sælger har undersøgt og hvis man ikke ønsker at bruge luft til luft og brændeovnen så kan der opsættes en luft til vand varmepumpe. 

Hvis du er usikker på hvad en pyrolyse brændeovn indebærer så læs her: 

Pyrolyse brændeovnen laver forbrændingen ved højere temperaturer og derved udnyttes brændet bedre. Brændeovnen kan ved korrekt brug holde huset varmt i flere timer, idet den opvarmer vand i 2 x 300 liters vandtanke, som bruges til opvarmning af radiatorerne i huset. Endvidere varmer den også brugsvand op sammen med solpaneler på taget.

Så søger du en indflytningsklar villa, hvor man kun skal male og flytte ind? så er Sønderbyvej 21 bestemt et besøg værd. Ring til ejendrøm for mere info på 92 44 43 38. 


Vil du vide mere om ejendommen?

698.000 kr.
Sønderbyvej 21, 6855 Outrup


Yderligere detaljer
Pris 698.000 kr.
Udbetaling 35.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.330 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 3.267 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 2.657 kr.