NY PRIS
Sneumvej 104, 6731 Tjæreborg
Villa

CHARMERENDE LANDEJENDOM

Er drømmen at flytte på landet, men fortsat være i kort afstand til byens mange faciliteter? Så er Sneumvej 104 helt sikkert noget for dig. Her er der cykelsti hele vejen til Tjæreborg, som byder på offentlig transport, indkøb, skole og et aktivt foreningsliv. Villaen er løbende moderniseret, hvor der i sær har været fokus på varmeudgiften. Her er installeret solceller til strømproduktion, solpaneler til varmt vand og jordvarme som varmekilde. Med andre ord er du sikret et fast lavt varmeforbrug i fremtiden!

Tilhørende villaen er der masser af gode udhusbygninger med et utal af muligheder. Her er dobbelt isoleret garage m. elport, i forlængelse heraf er der 4 hestebokse, som i dag primært bruges til opbevaring. I staldbygningen er der et utal af muligheder – her kan diverse hobbyer indfries, og der er samtidig hestebokse, hvor hestene frit kan færdes til/fra staldbygningen. 

Maskinhuset byder på masser af opbevaringsmuligheder. Her kan campingvognen, traktoren eller bilen holde i læ for vinteren.

Stuehuset fremtræder med mange moderniseringer, hvor bl.a. samtlige vinduer løbende er skiftet. Fra entréen/bryggerset, finder man et lyst badeværelse m. bruseniche og gulvvarme. Badeværelset fremtræder i lyse materialer.

Ydermere er der fra entréen yderligere et godt badeværelse m. spabad. "Hjertet" er det store og rummelige køkken. Her er masser af bord- og skabsplads, så hele familien kan samles om madlavningen.

Stuen m. brændeovn byder på et fantastisk lysindfald fra den fantastiske karnap, som er tilbygget i 2008. Fra karnappen har man en imponerende udsigt over åbne marker. Her kan tilværelsen nydes i fulde drag.

I forlængelse af stuen finder man villaens soveværelse. Perfekt som voksenafdelingen. 

1. salen har stor repos/aktivitetsrum. Her kan man uden udfordringer lave yderligere 2 gode børneværelser, hvis behovet skulle opstå. Herfra er der samtidig udgang til den skønne altan, hvorfra naturen virkelig kommer til sin ret. Til slut er der yderligere et rummeligt værelse samt kontor, her er mulighed for at etablere soveværelse m. walk-in-closet.

Hvis mere jord ønskes, er det muligt at tilkøbe i forlængelse af bestående arealer.

En skøn landejendom, hvor natur, stilhed og landlige omgivelser for alvor sætter sit aftryk. Vi er klar til at fremvise, så kontakt os allerede i dag!


Vil du vide mere om ejendommen?

Indehaver - Ejendomsmægler

1.998.000 kr.
Sneumvej 104, 6731 Tjæreborg


Yderligere detaljer
Pris 1.998.000 kr.
Udbetaling 100.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 3.110 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 8.586 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 7.167 kr.