Nyhed
Sneppevej 3, Vejrup, 6740 Bramming
Villa

VELHOLDT VILLA MED 4 VÆRELSER

ejendrøm har nu fornøjelsen at udbyde denne meget velholdte villa. Beliggenheden er i top her i det populære ”pipkvarter” da man med stien kan cykle/gå direkte op til skolen, børnehaven og fritidscenteret.  
 
Villaen er beliggende i det dejlige lokalsamfund Vejrup. Vejrup byder på blandt andet rigtig flot natur, en god købmand, skole til og med 6. klasse, fritidscenter, fitnesscenter, busforbindelse og meget mere. Ydermere finder du indenfor gåafstand en hyggelig regnvands sø, hvor beboerne i byen har lavet et rigtig hyggeligt område med shelters og bålplads.  
 
Indretningen byder på: indbydende entré med plads til overtøjet. Herfra finder du et stort soveværelse, et renoveret badeværelse med badekar og gulvvarme samt et godt værelse samt et kontor/gennemgangsværelse. En perfekt voksenafdeling, hvis man ønsker at det yngste barn tæt på soveværelset. Videre er et funktionelt køkken som fremstår velholdt og originalt – har man et ønske om et åbent køkken/alrum ville man kunne nedtage væggen mellem stue og køkken. Stuen er rummelig og med nogle gode vinduespartier. Villaens tilbygning som også er en perfekt børneafdeling – byder på 2 gode værelser med tilhørende badeværelse med bruseniche. Fra det ene kontor/værelse er der udgang til villaens store bagindgang, hvor der også er plads til vaskemaskine og andre praktiske gøremål. Derudover en fin garage.
 
Villaens have er hyggelig og overkommelig – samtidig får man en helt perfekt terrasse, hvor noget også er overdækket.
 
Her kan man nyde solen. Så søger du en meget velholdt villa, hvor der er mulighed for at sætte sit eget præg? Så er Sneppevej 3 bestemt et besøg værd. Ring til ejendrøm.


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Daglig leder og partner, Bramming

648.000 kr.
Sneppevej 3, Vejrup, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 648.000 kr.
Udbetaling 35.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.247 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 3.823 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 3.035 kr.