NY PRIS
Skovvej 10, 6740 Bramming
Villa

1-PLANS FAMILIEVILLA I BRAMMING

På den populære gade Skovvej, finder man denne rummelige familievilla. Villaen har et tidløst ydre med de hvide plastvinduer, sorte tag og røde teglsten. Her er man i gåafstand til alle byens faciliteter. Området i sær kendt for Hundeskoven og Vestskoven, mens indkøb hurtigt kan klares i Netto. 

Villaen har en skøn og flot have, hvorfra tilværelsen kan nydes. Dertil er der en skøn syd-/vestvendt terrasse, der gør de sene sommeraftener til en sand fornøjelse. Tilhørende er der en god muret garage med redskabsrum, samt en dejlig pavillon, der kan forlænge sommeren i begge ender.

Indretningen er meget tidssvarende, idet der er mulighed for voksen- og børneafdeling. Entréen er i åben forbindelse med fordelingsgangen. Her er gæste W.C.’et og aktivitetsrum. Aktivitetsrummet har tidligere været et værelse, og kan nemt reetableres til dette.

Fra fordelingsgangen er der yderligere 3 rummelige værelser. Dertil et rummeligt og velholdt badeværelse m. badekar og bruseniche. Badeværelset fremtræder i særdeles flot "retro-stil", og er i rød tråd med et moderne hjem.

"Hjertet" og samlingspunktet er det åbne køkken/alrum og stue. Køkkenet er ligeledes moderniseret og har masser af skabs- og bordplads. Alrummet har brændeovn og store vinduespartier. Her er naturligvis også direkte udgang til den dejlige terrasse. En fantastisk stue med plads til hele familien.

Fra køkkenet finder man et lyst bryggers med plads til alle de praktiske gøremål.

Voksenafdelingen består af et stort soveværelse m. faste skabe. Her er ydermere sauna, som uden videre kan omdannes til et godt walk-in-closet, hvis dette behov kunne opstå. I forbindelse hertil er et lyst og moderne badeværelse m. gulvvarme og bruseniche.

Skovvej 10 er for dig der har brug for værelser, en moderne indretning og en top-beliggenhed. ejendrøm glæder sig til at fremvise for dig, så kontakt os allerede i dag!


Vil du vide mere om ejendommen?

Indehaver - Ejendomsmægler

1.998.000 kr.
Skovvej 10, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 1.998.000 kr.
Udbetaling 100.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 2.291 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 7.644 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 6.613 kr.