Solgt
Skovtægten 2, Hunderup, 6740 Bramming
Andelsbolig

SOLGT! LIGNENDE SØGES!

Nu har ejendrøm fornøjelsen af at udbyde denne velholdte og indflytningsklare andelsbolig til salg. Andelsboligen er beliggende på en lukket vej i det fantastiske Hunderup.

Hunderup her en meget attraktiv placering tæt på Bramming, Ribe og Esbjerg. Her er dagpleje, indkøb og kort afstand til jernbanen. Området er omkranset af en smuk natur, hvor især Hollænderskoven skal fremhæves. Her kan man nyde den danske natur. Har man arbejde i hhv. Esbjerg eller Ribe, kan man på ca. 20-25 min. kørsel nå sin arbejdsplads. Adgangen til Bramming er børnevenlig da man har en rigtig fin cykelsti hele vejen.

Sælger har i 2019 udskiftet begge varmepumper, som er med til at minimere varmeudgiften. 

Indretningen byder på: indbydende og hyggelig entré/bryggers, hvor der er plads til både vaskemaskine og tørretumbler. Herfra finder du et lyst badeværelse med bruseniche. 

"Hjertet" er det store og lyse køkken/alrum, her er der plads til hele familien. I åbent forbindelse hermed finder du stuen som forlænger alrummet. Her finder du også en brændeovn, som skaber hygge ind i rummet. Fra alrummet er der udgang til en rigtig hyggelig udestue på 22 m2. Udestuen er med til at forlænge sommeren og med god plads til at have familien på besøg. 

Fra stuen finder du et fint værelse, som både kan anvendes til soveværelse, aktivitetsrum, kontor eller børneværelse. Alt efter hvad behovet er. 

1 salen byder på: et stort soveværelse samt 3 gode værelser, hvoraf sælger anvender det ene til walk-in. 

Tilhørende andelsboligen er en fin carport samt et fint redskabsrum/værksted. Haven er rigtig hyggelig og med god plads til leg og hygge. 

Ring til ejendrøm på 92 44 43 38 så fremviser vi gerne boligen.


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Skovtægten 2, Hunderup, 6740 Bramming