Nyhed
Skolegade 11G, 6818 Årre
Villa

MEGET VELHOLDT 1 PLANS VILLA

Nu har ejendrøm fornøjelsen af at udbyde denne meget centralt beliggende villa til salg. Indenfor 100 meter finder du en velfungerende købmand, Årre Kro og busforbindelse til Varde, Esbjerg og den anden vej mod Agerbæk, Grindsted og Billund. Villaen henvender sig som seniorbolig, som førstegangskøb eller til parret med et barn. 

Villaen fremstår ekstremt velholdt og har minimal vedligeholdelse. Da man både har en nyere villa men også en grund hvor der er en hyggelig terrasse og resten er udlagt i granitskærver. Tilhørende villaen er en fin carport samt et fint redskabsrum. 

Indretningen byder på: Hyggelige og indbydende entré med gulvvarme. Herfra finder du et fint bryggers med plads til både vaskemaskine og tørretumbler samt et fint værelse med faste skabe. 

Endvidere er villaens badeværelse med gulvvarme, som fremstår lyst og velholdt. Ydermere et fint soveværelse med faste skabe. 

"Hjertet" er det hyggelige lyse køkken/alrum og i åbent forbindelse hermed en hyggelig og møbleringsvenlig stue, hvor de store vinduespartier er med til at give et super godt lysindfald. 

Så søger du et mindre hus med minimum af vedligeholdelse så er Skolegade 11G bestemt et besøg værd. Ring til os for en fremvisning.  


Vil du vide mere om ejendommen?

998.000 kr.
Skolegade 11G, 6818 Årre


Yderligere detaljer
Pris 998.000 kr.
Udbetaling 50.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.278 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 3.842 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 3.329 kr.