NYHED
Skolebakken 118, 6705 Esbjerg Ø
Villa

SPÆNDENDE BYHUS I ESBJERG!

Hyggeligt byhus i 2-plan med eventyrlig have 

Tæt på Esbjerg midtby finder man denne hyggelige ejendom fra 1910, som kommer med en god indretning samt en helt fantastisk have, som uden tvivl er et kapitel for sig selv. Her er man tæt på alt, hvad man har brug for i hverdagen. Vi er beliggende i Jerne og herfra er der kort afstand til indkøb, skole, Esbjerg midtby, butikker og meget mere! Det fede ved huset her er, at trods man ligger centralt i Esbjerg, så er man helt ugenert og privat når man kommer ind bagved i den lukkede og hyggelige have, her er der mange hyggelige kroge og der er garanteret mange gode stunder. Haven er været et løbende projekt for sælger og når man kommer derud bliver man uden tvivl helt forelsket i den hyggelige gård, – gårdhave. 

Boligen er fordelt på 2-plan, hvor de 2 værelser er placeret på 1.salen. Her er det vigtigt at fremhæve, at på. 1.salen har man et toilet, som er et stort plus og noget man ikke altid ser i boligerne, som denne.  Derudover har man en god og stor stue som er nem at indrette og i forlængelse hyggelig tv-krog. I stuen er der masser af lys og det er uden tvivl et dejligt rum at opholde sig i.  Derudover har man fint lille køkken med lille spiseplads, badeværelse samt entre. Dertil er der kommet en ekstra tilføjelse til huset, nemlig et flot og lækkert kontor, som er super flot renoveret omkring 2019 og fremstår moderne og meget brugbar ( dette er ikke en del af beboelseskvadratmeterne) 

Så er du på kig efter et hyggeligt lille byhus med en god og nem indretning, hyggelig have og med kort afstand til Esbjerg midtby, så er Skolebakken 118 helt sikkert noget for dig! 

Vi glæder os til at tage jer med forbi. 


Vil du vide mere om ejendommen?

1.498.000 kr.
Skolebakken 118, 6705 Esbjerg Ø


Yderligere detaljer
Pris 1.498.000 kr.
Udbetaling 75.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.696 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 5.743 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 4.968 kr.