NYHED
Skjoldsgade 96, 1 z, 6700 Esbjerg
Ejerlejlighed

SJÆLDENT UDBUDT 4-VÆRELSES LEJLIGHED!

Sjældent udbudt 4-værelses lejlighed i veldrevet ejerforening! 


Det er ikke ofte, at man finder en lejlighed som denne og specielt ikke i denne veldrevet ejerforening " Marbækgården". Ejendommen er i 4 etager og består af 68 lejligheder, hvor de fleste er på cirka 50m2. Derfor er det også ret unikt og sjældent vi ser lejligheder, som denne til salg.  

Ejendommen ligger roligt i Skjoldsgade hvor man har alle byens faciliteter i kort afstand, her midtbyen/torvet, fitness, sport, stadion, havnen, indkøb m.m. Så det er ikke noget at sige til, at det er et populært sted at bo og sælger har nydt det til fulde de sidste 6 år. Ejerforeningen kører rigtig godt og byder på flere gode fællesfaciliteter, bl.a. cykelrum, kælderrum til lejlighed,, parkeringsanlæg og stor have. 

Foreningen har en vicevært ansat, som hjælper med rigtig mange ting og sørger for, at ejendommen altid ser præsentabel ud og tingene fungerer som de skal.  Nogle af de opgaver hjælper til med er bl.a. Trapper & opgange støvsuges og vaskes, fortov/porte fejes, svalegange vaskes, snerydning/saltning og meget mere. 

Lejligheden er som tidligere nævnt ret unik, da den har en størrelse der sjældent kommer til salg i netop denne forening, noget som sælger også lagde meget vægt på ved købet. Lejligheden har en god indretning og I kan se frem til at få:

  • Elevator lige til døren
  • Rummelig entré med indbygget skab og fin plads til overtøj samt sko
  • Både et gæstetoilet & badeværelse, som er et stort plus og noget man ikke får ofte ( begge med gulvvarme) 
  • Lejlighedens absolut bedste rum" alrum/stue" som er et stort åbent rum med god plads til hygge, gæster og afslapning. Maden kan laves imens gæsterne underholdes og elsker man masser af naturligt lysindfald, så bliver man rigtig glad for netop dette rum. 
  • 2 mindre værelse og soveværelse 
  • Eget "bryggers"  med vaskesøjle, som er helt perfekt gemt væk i forlængelse af badeværelse ( med gulvvarme)
  • Stor solvendt altan, hvor sælger har fået lavet flot nyt fliseunderlag 

En lejlighed af de få og vi glæder os til, at tage jer med forbi – vi ses!


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Daglig leder Esbjerg

1.798.000 kr.
Skjoldsgade 96, 1 z, 6700 Esbjerg


Yderligere detaljer
Pris 1.798.000 kr.
Udbetaling 90.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 2.638 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 8.529 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 6.921 kr.