Nyhed
Skjoldsgade 94, 2 L, 6700 Esbjerg
Ejerlejlighed

ATTRAKTIV LEJLIGHED I GOD EJERFORENING MED PARKERING OG ELEVATOR!

Man kan godt forstå, at netop denne lejlighedstype er populær og at de sjældent får lov til at være på markedet længe. Udover at blive del af en meget attraktiv ejerforening med bl.a. elevator, parkering og vicevært, så får man altså en helt kanon lejlighed med en super indretning, hvor der har været fokus på, at få et godt og stort leverum, som man ikke ofte har i lejligheder på denne størrelse. 
 
Ejendommen ligger roligt i Skjoldsgade hvor man har alle byens faciliteter i kort afstand, her midtbyen/torvet, fitness, sport, stadion, havnen, indkøb m.m. Så det er ikke noget at sige til, at det er et populært sted at bo. Ejerforeningen kører rigtig godt og byder på flere gode fællesfaciliteter, bl.a. cykelrum, kælderrum til lejlighed, parkeringsanlæg og stor have.
 
Foreningen har en vicevært ansat, som hjælper med rigtig mange ting og sørger for, at ejendommen altid ser præsentabel ud og tingene fungerer som de skal. Nogle af de opgaver hjælper til med er bl.a. Trapper & opgange støvsuges og vaskes, fortov/porte fejes, svalegange vaskes, snerydning/saltning og meget mere.
 
Lejligheden kort fortalt: 

  • Rummelig entré med indbyggede skabe
  • Stort badeværelse med plads til vaskemaskine og med separat bruseniche 
  • Lækkert og stilrent køkken/alrum med stue/spisestue i forlængelse, et helt fantastisk rum med det bedste lysindfald. Her er der god plads til familie, venner og sammenkomster. 
  • Fint soveværelse.
  • Lækker sydvendt altan

 
Vi glæder os til, at tage jer med indenfor – vi ses!


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Daglig leder & partner, Esbjerg

1.048.000 kr.
Skjoldsgade 94, 2 L, 6700 Esbjerg


Yderligere detaljer
Pris 1.048.000 kr.
Udbetaling 55.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.609 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 6.114 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 4.857 kr.