NYHED
Skjoldsgade 9, 1 , 6700 Esbjerg
Villalejlighed

UNIK VILLA LEJLIGHED I HJERTET AF ESBJERG!

Unik villa lejlighed i hjertet af Esbjerg med egen privat have – 75m2 +25m2 loftrum ( ej registreret) 


Lejligheden som ligger i toppen af Skjoldsgade 9 er det perfekt valg til jer, som ønsker en bynær lejlighed i høj klasse, her får man et hjem, som man sjældent har lyst til at forlade! Beliggenheden er eminent og sælger har nydt godt af, at have hele Esbjergs byliv lige udenfor døren, her er mulighederne mange og der er frit valg fra alle hylder om man er til en øl ved torvet, handle i de små specialbutikker eller tage til marked og købe lækre kvalitetsvare.

Ejendommen er fra 1933 og fremstår flot og tro mod den oprindelige charmende stil. En sand perle!  Noget af det bedste ved denne lejlighed er helt sikkert den private have, som er noget man sjældent får ved lejligheder centralt i Esbjerg.  Det perfekt frirum midt inde i byen og det oplagte sted at invitere gæster og familie forbi til hyggelige aftener. 

Lejligheden på Skjoldsgade er ikke færdig med at imponere, her kan man se frem til en god funktionel indretning med fokus på store og lyse rum, I kan glæde jer til: 


  • Egen indgang med fin opbevaring, dertil adgang til kælderrum. 
  • Stor og åben stue med det bedste lysindfald, da det bliver lyst godt op fra begge sider af de store vinduespartier. Stuen er stor og nem at indrette til både tv-stue og spisestue. 
  • Pænt og lyst badeværelse med god bruseniche, dertil fint vinduesparti så man har naturligt lysindfald 
  • Lækkert køkken fra HTH, her VH-7 serien som har smukke og funktionelle grebsspor, der giver det grebsløse køkken sit særlige designudtryk.  
  • Et fint værelse med indbyggede skabe fra HTH
  • 25m2 loftrum ( ej registreret) men indrettet rigtig fint og anvendes som værelse, dertil et godt opbevaringsrum i forlængelse. 

En lejlighed af de få, som nu skal have nye heldige ejere!


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Daglig leder Esbjerg

1.798.000 kr.
Skjoldsgade 9, 1 , 6700 Esbjerg


Yderligere detaljer
Pris 1.798.000 kr.
Udbetaling 90.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.827 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 8.333 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 6.761 kr.