NYHED
Skjoldsgade 10, 3 th, 6700 Esbjerg
Ejerlejlighed

SJÆLDENT UDBUDT PERLE MIDT I ESBJERG!

Sjældent udbudt perle med cirka 35m2 tagterrasse, egen garage og helt fantastisk udsigt! 

Lejligheden som ligger i toppen af Skjoldsgade 10 må være det tætteste man kommer på femstjernet luksus centralt i Esbjerg, her får man et hjem, som man sjældent har lyst til at forlade! Beliggenheden er eminent og sælger har nydt godt af, at have hele Esbjergs byliv lige udenfor døren, her er mulighederne mange og der er frit valg fra alle hylder om man er til en øl ved torvet, handle i de små specialbutikker eller tage til marked og købe lækre kvalitetsvare. 

Ejerforeningen er enormt veldrevet og har seneste fået nyt tag i foreningen samt nye hoveddøre. Sælger har derudover fået skiftet det store vinduesparti samt udhæng ud mod tagterrassen. Ejendommen fremstår meget indbydende, ren og velholdt. Har I overnattende gæster? Så har ejerforeningen til fri afbenyttelse et rigtig fin gæsteværelse med eget WC, som man kan booke uden beregning. Der er selvfølgelig også et godt og tørt kælderrum med til lejligheden samt dørtelefon til opgangen.

Til lejligheden medfølger der egen garage, så når man kommer hjem med bilen bliver det ikke nemmere ind af ejerforeningens store port ind til baggården, her skal du blot trykke på fjernbetjeningen fra bilen og køre direkte ind i garagen, det bliver ikke nemmere! 

Lejligheden på Skjoldsgade er ikke færdig med at imponere, her kan man se frem til en god funktionel indretning med fokus på store og lyse rum, hvor man er helt privat og ugenert, I kan glæde jer til: 

  • Fantastisk ugenert udsigt til begge sider, om man er til frit udsyn med havn til den ene side eller frodige skovtoppe og helikopter-landinger på den anden 
  • God entré med fin garderobeplads til sko & overtøj
  • Pæn og tidsløst gæstetoilet 
  • Et godt kontor/gæsteværelse, med mulighed for udvidelse
  • Godt soveværelse med eget bad med vaskesøjle, vindue og godt lysindfald 
  • Åbent køkken holdt i lyse farver med flot træbordplade, som giver en dejlig varme til rummet. Her har man i direkte forlængelse god plads til spisebord, et dejligt lyst rum at opholde sig i. Her får man naturligt lys ind af de store vinduespartier fra begge sider. 
  • Stor og indretningsvenlig stue 
  • Stor tagterrasse, hvor man kan se frem til mange gode og lange aftener i godt selskab med snakke langt ud på natten
  • Stort depotrum med adgang fra terrassen, kan lægges til kontoret/værelset  

En lejlighed af de få, som nu skal have nye heldige ejere! 


Vil du vide mere om ejendommen?

2.198.000 kr.
Skjoldsgade 10, 3 th, 6700 Esbjerg


Yderligere detaljer
Pris 2.198.000 kr.
Udbetaling 110.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 2.488 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 8.353 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 7.238 kr.