Skads Byvej 93, 6705 Esbjerg Ø
Fritidslandbrug

LANDELIG IDYL TÆT PÅ ESBJERG MIDTBY!

Byg videre på drømmene med de bedste vilkår og rammer 

På Skads Byvej 93 gemmer der sig en perle uden lige tæt på Esbjerg Midtby, ejendommen er det perfekte frirum for jer, som drømmer om landelig idyl, men alligevel tæt på alle de gode ting, som en børnefamilie ønsker i den travle hverdag. Her kan I danne de perfekte rammer på den knap 4 hektar velproportioneret grund, som blot står klar til at blive taget i brug, om man er til heste, cross eller noget helt tredje. Sælger har seneste 10 år bygget på deres drømme og her er der sket meget, fra renovering af 1. sal, nyere pillefyr i 2018, tagudskiftning i 2013/2014. Nu er det DIN/JERES tur til at bygge videre og skabe jeres helt eget drømmested på en helt unik grund. Boligen byder officielt på 166m2, dertil 70 etagemeter på 1.sal, som kommer udover, med andre ord, så er der god plads til hele familien, men også med plads til vokseværk. 

Her er der mange gode ting at se frem til, bl.a.:

  • En god planløsning til den store familie med mulighed for separat børne, og forældreafdeling 
  • Parklignende have, hvor placering af træer, buske m.m. er helt gennemtænkt 
  • Flot kastanje-brunt tag fra Jakobi tegl skiftet i cirka 2013/2014 & vinduer fra cirka 2006 
  • God disponibel 1. sal etableret i 2013, som er opført i flot stil, den perfekte kombination af det moderne med det charmerende, her er der i stuen flotte fritliggende bjælker, troldtekts lofter, flotte praktiske gulve og et skønt lysindfald. Fra rummet er der adgang til 2 store disponible rum, dertil et uudnyttet loftrum ( ej registreret), her er der mange muligheder for at lave en fantastisk forældreafdeling, sælger har gjort klar til etablering af badeværelse. 
  • Stort og praktisk bryggers, som den store børnefamilie kun kan drømme om!
  • 3 fine værelser 
  • God størrelse køkken i åben forbindelse med stuen, her er der god skabs, og bordplads, dertil "spisekrog" som er helt perfekt til børnene, her kan der laves lektier i mens maden laves. 
  • Efter maden kan man trække ind i den store og åbne stue/spisestue, som har et flot og moderne udtryk med de nye gulve, et dejligt rum hvor hele familien kan samles, de store vinduespartier og den gode orientering sørger for et dejligt lysindfald. Herfra en helt privat/ugenert udsigt til den smukke have 
  • Flot badeværelse som er renoveret i moderne stil med en god kombination af farver og minimalisme, dertil gæstetoilet  
  • Stort fyr/lagerum,  praktisk og optimal opbevaring i forlængelse af huset. 

En ejendom med en helt særlig stemning, som skal opleves på egen krop, vi glæder os til at tage jer med rundt og fortælle om alle historierne! 


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Daglig leder Esbjerg

2.748.000 kr.
Skads Byvej 93, 6705 Esbjerg Ø


Yderligere detaljer
Pris 2.748.000 kr.
Udbetaling 140.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 2.658 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 11.627 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 9.736 kr.