NYHED
Skads Byvej 61, 6705 Esbjerg Ø
Villa

PRÆSENTABEL VILLA MED MANGE MULIGHEDER

Nu har ejendrøm fornøjelsen af, at udbyde denne smukke og unikke villa til salg! Villaen er beliggende i det skønne og børnevenlige Skads, hvor du indenfor 1,5 km på cykelsti har en god skole, børnehave samt dagplejer. Skads er beliggende i et rigtig hyggeligt lokalsamfund, hvor man får de bedste forudsætninger for en god opvækst.

Derudover er du i kort afstand til motorvejen, så hvad enten du arbejder i Esbjerg, Bramming, Varde eller Kolding, kan du være der indenfor overkommelig tid. Tilhørende villaen er en garage, som sælger bruger til opbevaring. Videre en dobbelt carport, et hyggelig overdækket areal, hvor man kan sidde og nyde aftensmaden samt et lækkert gårdhavemiljø, hvor man kan nyder solen det meste af dagen.

Indretningen byder på: stor og hyggelig entré, herfra finder du et godt badeværelse med gulvvarme og bruseniche. Videre er et super fedt aktivitetsrum, hvor mulighederne er rigtig mange. Her kan børnene bl.a. boltre sig, man kan have dagpleje, liberalt erhverv i form af massage, klinik, frisør eller lign. Det er kun fantasien der sætter grænser. Herfra er et bryggers, hvor der er plads til vaskemaskine og tørretumbler.

Villaens køkken/alrum fremstår rigtig flot og velholdt samt med god spiseplads. Her kan børnene sidde og lave lektier, imens forældrene laver mad. Fra alrummet er et fint viktualierum samt to rigtig gode og store værelser. Hvoraf det ene også kan bruges som stue. Her man et ønske om en forældre- og børneafdeling, ville man kunne have soveværelse enten i aktivitetsrummet eller i et af værelserne i stueplan også have børneværelser på 1. sal.

Villaens 1. sal er rigtig flot renoveret. Her finder du villaens "hjerte", nemlig den flotte og lyse stue, som er ekstrem indbydende og med loft til kip. Her er der plads til den store familie eller når man får gæster. Det store vinduesparti er med til at give en super lysindfald i rummet. Videre på 1. salen finder du et fint soveværelse, walk-in, som også kan bruges til værelse. Ydermere er et værelse mere samt et flot badeværelse med bruseniche.

Generelt er der super mange muligheder ved denne skønne og total indflytningsklare villa med en lav m2-pris.

Så søger du en familievenlig villa med god plads til hele familien, så er Skads Byvej 61 bestemt et besøg værd. Ring til ejendrøm på 92444338.


Vil du vide mere om ejendommen?

2.398.000 kr.
Skads Byvej 61, 6705 Esbjerg Ø


Yderligere detaljer
Pris 2.398.000 kr.
Udbetaling 120.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 2.198 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 9.165 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 7.929 kr.