Sjelborgvej 48, Sjelborg, 6710 Esbjerg V
Villa

VILLA MED NATUREN SOM NABO TÆT PÅ ESBJERG

Vi kan nu hos ejendrøm udbyde denne flotte og velbeliggende villa til salg. Huset ligger tæt på den mest fantastiske natur ved Sjelborg og Marbæk plantage. Her er der gode muligheder for en hyggelig aftengåtur i flot natur både i plantagen men også ved havet. 

Villaen er særdeles velholdt hvor bl.a. tag og vinduer er skiftet. Alt er lavet efter år 1996 heriblandt køkken og bad. 

Huset emmer af historie og heriblandt kan der fortælles at huset fungerede som købmandsbutik fra 1926 til ca. 1930.

Charmen ved huset som er fra 1925 møder man allerede når man kommer ind af hoveddøren. Her er en stor og rummelig entre med plads til bl.a. sko og overtøj.
Bryggerset ligger i forlængelse af entreen og her er plads til vaskemaskine og tørretumbler så de  praktiske pligter let kan klares. 

Herfra er desuden et stort og nydeligt badeværelse med gulvvarme og bruseniche. 

Køkkenet er med et moderne udtryk samt med gulvvarme. Her er masser af bord- og skabsplads til at lave en god middag for familie og venner. Køkkenet ligger i direkte forbindelse til stor og indretningsvenlig vinkelstue. Her er plads til spisestue og sofaafdeling så der rigtigt kan hygges. 

1. salen er helt fantastisk og byder på et stort soveværelse med god plads samt repos med mulighed for et ekstra værelse med garderobeplads. 

Til huset er der desuden en dejlig udestue med fantastisk udsigt ud over den skønne have. Her kan sommeraftenerne nydes i fulde drag og udestuen er også med til at forlænge sommeren og gøre de lidt køligere sensommeraftener hyggelige. Fra den dejlige udestue er der udgang til den skønne have samt den overdækkede terrasse. 

Ligeledes er der et stort isoleret værksted til handy- eller hobbymanden. Her er plads til lidt af hvert. Om man ønsker et værksted, hobbyrum eller aktivitetsrum er mulighederne mange. Villaen har også garage med port. 

Så er du på udkig efter et velholdt hus tæt på natur og strand og med kort afstand til Esbjerg – så er dette lige noget for dig!


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Indehaver

1.498.000 kr.
Sjelborgvej 48, Sjelborg, 6710 Esbjerg V


Yderligere detaljer
Pris 1.498.000 kr.
Udbetaling 75.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.644 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 7.112 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 5.771 kr.