Sjællandsgade 40, 6700 Esbjerg
Villa

SPÆNDENDE BYHUS I ESBJERG!

Har du altid drømt om, at bo centralt i Esbjerg i et charmerende byhus, så er muligheden her nu!  Er dine hænder skruet ordenligt på eller kender du nogen, som kan hjælpe, så er det også en stor fordel. Huset fremtræder generelt i pæn stand og de ting, som er lavet er rigtig fine, men der er også flere steder, hvor man ikke er kommet i mål og derved mangler, som skal ordnes.  Det er her du/I kommer ind i billedet, man skal kunne se mulighederne. Beliggenheden er fantastisk og man er i kort afstand til alle byens herligheder. Så der er alle gode vilkår for, at få et helt fantastisk hjem! 

Huser byder på flere plan, her stue, 1. sal, 2.sal + rå kælder, hvor man har fået renoveret det ene disponible rum. Ejendommen har tidliger været delt op i 2 lejligheder, men fremgår i dag, som samlet. Opgangen trænger til renovering, men der er fede detaljer som flotte paneler op af væggen og terrazzogulv.  Ejendommen byder på:

Kælder:  3 gode disponible rum, hvoraf det ene er renoveret og fremstår i meget pæn stand. Fra kælderen er der direkte udgang til den dejlige gårdhave. 

Stue:  Entre, som trænger til renovering. Dertil et ældre toilet, men med ok plads og vindue, som giver fint lysindfald. Herfra adgang til helt fantastisk stue/spisestue med det bedste lysindfald, nyere køkken fra Kvik og udgang til sydvestvendt gårdhave, bedre bliver det ikke. 

1.sal: 2 værelser, dertil et stort fællesrum med plads til sovekrog, bordtennisbord m.m. Her har man fået et stort vindue i, som lyser rummet dejligt op. Her har man også pænt toilet. 

2. sal: 2 værelser og pænt badeværelse, som fremstår nyere og moderne. 

En unik ejendom med mange muligheder – vi glæder os til at tage jer med forbi! 


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Daglig leder Esbjerg

2.598.000 kr.
Sjællandsgade 40, 6700 Esbjerg


Yderligere detaljer
Pris 2.598.000 kr.
Udbetaling 130.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 2.496 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 9.866 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 8.549 kr.