Solgt
Sjællandsgade 40, 6700 Esbjerg
Villa

UNDER HANDEL!

Har du altid drømt om, at bo centralt i Esbjerg i et charmerende byhus, så er muligheden her nu!  Er dine hænder skruet ordenligt på eller kender du nogen, som kan hjælpe, så er det også en stor fordel.  Man skal kunne se mulighederne. Beliggenheden er fantastisk og man er i kort afstand til alle byens herligheder. Så der er alle gode vilkår for, at få et helt fantastisk hjem! 

Huser byder på flere plan, her stue, 1. sal, 2.sal + rå kælder, hvor man har fået renoveret det ene disponible rum. Opgangen trænger til renovering, men der er fede detaljer og muligheder. 

Ejendommen byder på:

Kælder:  3 gode disponible rum, hvoraf det ene er renoveret og fremstår i meget pæn stand. Fra kælderen er der direkte udgang til den dejlige gårdhave. 

Stue:  Entre, som trænger til renovering. Dertil et ældre toilet, men med ok plads og vindue, som giver fint lysindfald. Herfra adgang til helt fantastisk stue/spisestue med et godt lysindfald, køkken fra Kvik og udgang til solrig gårdhave, bedre bliver det ikke. 

1.sal: 2 værelser, dertil et stort fællesrum med plads til sovekrog, bordtennisbord m.m. Her har man fået et stort vindue i, som lyser rummet dejligt op. Her har man også pænt toilet. 

2. sal: 2 værelser og pænt badeværelse, som fremstår pænt og lyst. 

En unik ejendom med mange muligheder – vi glæder os til at tage jer med forbi! 

Ejendommen er solgt
Sjællandsgade 40, 6700 Esbjerg