GIV ET BUD
Sjællandsgade 32, 2 th, 6700 Esbjerg
Ejerlejlighed

ATTRAKTIV EJERLEJLIGHED

Drømmer du om at kunne gå til alle byens faciliteter, men samtidig bo ugeneret? Så er denne lejlighed helt sikkert noget for dig! Her har man en meget central beliggenhed, der giver adgang til shopping, musikarrangementer og meget mere. Lejligheden har løbende gennemgået mange store renoveringer, og fremtræder i dag som et lyst og moderne hjem.

Ejerforeningen er velfungerende, hvilket kommer til udtryk allerede i opgangen og i de skønne fælles områder.

Indretningen byder på en funktionel og god planløsning, hvor spildpladsen er minimal. Lejligheden har mange gode detaljer, såsom afslebne parketgulve. Der er gennemgående meget højt til loftet, hvor man ligeledes har bibeholdt de originale stuklofter.

Fra fordelingsgangen er der en 2-delt stue – kun adskilt af en fransk dør. Her kan uden problemer indrettes med hhv. stue og værelse, hvis behovet skulle forefindes. Der er fra stuen direkte udgang til skøn altan, hvorfra morgensolen kan nydes.

Køkkenet fremtræder i lyse og tidløse materialer. Her er masser af opbevaringsplads, samt mulighed for et hyggeligt spisemiljø. Her sikrer det store vinduesparti et fantastisk lysindfald.

Soveværelset har masser af skabsplads, samt direkte udgang til endnu en god altan. Her er det muligt at nyde aftensolen på de sene sommeraftener. 

For enden af fordelingsgangen er der et lækkert badeværelse med bruseniche. Badeværelset fremtræder ligeledes i gode materialer, til den kræsne køber.

ejendrøm er klar til at fremvise, når du har tid! Så kontakt os allerede i dag for nærmere information.


Vil du vide mere om ejendommen?

Indehaver - Ejendomsmægler

1.398.000 kr.
Sjællandsgade 32, 2 th, 6700 Esbjerg


Yderligere detaljer
Pris 1.398.000 kr.
Udbetaling 70.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 2.098 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 5.937 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 4.953 kr.