Solgt
Sjællandsgade 22, st th, 6700 Esbjerg
Ejerlejlighed

SOLGT PÅ 19 DAGE! – LIGNENDE SØGES

Nu udbyder ejendrøm dette fantastiske hjem til salg. Her får du en lejlighed. hvor selv den kræsne køber må se måbende til. Denne lejlighed har unikke detaljer og løsninger, som skaber de perfekte rammer for køberen der har brug for plads.

Lejligheden er løbende moderniseret, og fremtræder i generelt lyst og god stand. Fra entréen finder man et bryggers med gode faciliteter til tøjvasken. En god løsning, der gør det muligt at klare alle ens gøremål i sit hjem.

Badeværelset fremtræder i lyse og tidløse materialer, og har en stor bruseniche. Et godt rum for den kvalitetsbevidste. I samme stil og standard, finder man køkkenet. Her er god skabs- og bordplads, i de bedste materialer.

"Hjertet" og samlingspunktet, er de 2 store stuer, som er omdannet til hhv. spisestue og opholdsstue. Her er et skønt lysindfald, som sørger for at parken og lyset indtager det skønne hjem. I forbindelse hertil, er der et stort soveværelse.

Fra spisestuen har man direkte nedgang  til 2 store kælderrum. Her får man mulighed for at have hjemmekontor, fitnessrum eller lignende. En god løsning, der udnytter pladsen optimalt.

Denne lejlighed skal opleves og ses. Kontakt ejendrøm allerede i dag for mere information! 


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Sjællandsgade 22, st th, 6700 Esbjerg