Nyhed
Septembervej 4, Andrup, 6705 Esbjerg Ø
Villa

GOD 1-PLANS FAMILIEVILLA PÅ LUKKET VEJ I ANDRUP

Vi har glædet os til, at præsentere denne lækre nyhed for jer. Vi befinder os i populære Andrup, som byder på et hyggeligt lokalsamfund, god skole, sport, tæt ved handlemuligheder, grønne områder og meget mere. Her er der de bedste forudsætninger for en god opvækst i et trygt og hyggeligt samfund. Boligen ligger på en rolig vej og herfra har man kort afstand til alt via trygge stisystemer. Grunden er nem at gå til og vender godt i forhold til solen.
 
Til boligen er  der et godt muret garage/værksted, hvor der er mange muligheder, dertil en god garage hvor bilen kan holde. 
 
Boligen fremstår pæn og indbydende, sælger har boet her siden 2001 og har løbende været flere ting efter – her kan bl.a. nævnes: Efterisolering af loft, nyt badeværelse & bryggers i 2020, alrum etableret 2004 og mange andre gode ting.
 
De 152m2 er udnyttet optimalt og man får her en super indretning til børnefamilien, her er der oplagt mulighed for bl.a. at have børne, og forældreafdeling.  Boligen byder kort fortalt på:

 

  • Flot bryggers fra 2020, som er indrettet godt med indbyggede skabe & dertil entré som i dag bruges som ekstra plads til det ene værelse – her er der mange anvendelsesmuligheder, f.eks. kontor. 
  • 4 gode værelser, hvoraf det ene ligger for sig selv med eget toilet 
  • Toilet & badeværelse 
  • Åbent køkken/alrum, som er blevet etableret af sælger i 2004. Et fantastisk samlingsrum for hele familien og med god plads til alle. Et rum med masser af naturligt lysindfald og nemt at indrette, så man har god plads til både spiseplads, men også tv-stue. 

 
En god familie villa i gode børnevenlige omgivelser på lukket vej – vi glæder os til, at tage jer med forbi September vej 4.


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Daglig leder Esbjerg

2.198.000 kr.
Septembervej 4, Andrup, 6705 Esbjerg Ø


Yderligere detaljer
Pris 2.198.000 kr.
Udbetaling 110.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 2.246 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 12.838 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 10.114 kr.