Sejstrupvej 9, Sejstrup, 6740 Bramming
Villa

PRISVENLIG VILLA I LANDLIGE OMGIVELSER

Søger du kombinationen af landlige omgivelser og folk omkring dig, så skal du læse med her! På Sejstrupvej 9 har du både åbne vidder og et godt lokalsamfund i Sejstrup. Fra byen er der cykelsti til Bramming og Gredstedbro, samt trinbræt når de længere ture kalder. I Hunderup er der en lokal købmand, når dagligdagens indkøb kalder. 

Boligen er løbende renoveret og moderniseret, hvor blandt andet køkkenet er skiftet. Villaen er yderst ideel til førstegangskøberen eller dig der blot søger et dejligt hjem i gode omgivelser.

I villaen finder du 2 gode værelser, en god og rummelig opholdsstue, hvor du får et fantastisk lysindfald fra de store vinduespartier. Fra opholdsstuen er der direkte udgang til terrassen og haven. For ikke at forglemme den nemme og overkommelige have, hvor mange gode timer kan nydes med familie og venner. 

Badeværelset er lyst og her har man ligesom i resten af villaen holdt en rød tråd i materialevalget. Når du træder ud i bryggerset bemærker du hurtigt det store rummelighed, herfra er der udgang til garagen, så du altså kan træde tørskoet ind, når bilen er parkeret. 

I forlængelse af garagen finder du et godt rum til dig der ønsker et værksted, herrerum eller blot et godt og gedigent redskabsrum.

Lyder dette skønne hjem, som noget for dig? Så giv ejendrøm et kald allerede i dag! 


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Indehaver

825.000 kr.
Sejstrupvej 9, Sejstrup, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 825.000 kr.
Udbetaling 45.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.378 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 4.873 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 3.839 kr.