Sejstrupvej 14, Ilsted, 6740 Bramming
Villa

UNIK VILLA MED MULIGHED FOR ERHVERV

I skønne omgivelser med naturen som nærmeste nabo, finder man dette smukke hjem. Her er masser af plads til både familielivet og erhvervet – uanset om det er tømrerforretningen eller bilmekanik der er drømmen. Villaen er løbende moderniseret, og byder på mange gode detaljer og løsninger, som vil behage den kræsne og kvalitetsbevidste køber.

Tilhørende villaen er der en fantastisk have, som indbyder til ungernes leg. Her kan hele familien boltre sig, uden at pladsen føles trang. Ydermere er der 674 m2. erhvervbygninger, som i dag huser et snedkerværksted på 176 m2 – hvor man kan gå tørskoet ind i huset, en god dobbelt garage til bilen på 80 m2, to maskinhuse på henholdsvis 159 m2 og 311 m2. Alle bygningerne er i en meget høj standard, hvor kun fantasien sætter grænser. 

Villaen har en god indretning, der gør det muligt at lave en moderne indretning med voksen- og børneafdeling. Villaens entré er bindeleddet mellem stueplan og 1. salen.

"Hjertet" og samlingspunktet, er det åbne køkken/alrum med masser af skabs- og bordplads. Her har man masser af gennemgående lys, fra de mange vinduespartier, der omkranser rummet. I naturlig harmoni hertil, er der en stor opholdsstue, som er tilbygget i 1993. Her er loft til kip, samt udsigt til den imponerende have.

I stueplanen er der et godt værelse/kontor, samt et stort og lyst gæste W.C. Perfekt som forældreafdeling, hvor forældre kan opholde sig uden forstyrren fra resten af hjemmet.

1. salen har alt den plads som børnene har brug for. Om det er teenageren der spiller PC, eller de unge børn der har brug for plads, så findes den her. Her er 5 store værelser, samt et rigtig hyggelig repos. 

Villaen har både fået taget og vinduerne skiftet, så mange af de store projekter ikke skal klares. Dette hjem skal opleves, så kontakt ejendrøm allerede i dag for en fremvisning! 


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Indehaver

3.398.000 kr.
Sejstrupvej 14, Ilsted, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 3.398.000 kr.
Udbetaling 170.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 3.465 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 12.889 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 11.169 kr.