NY PRIS
Sct Knuds Alle 6, 6740 Bramming
Villa

SMUK RØDSTENSVILLA I BRAMMING

I hjertet af Bramming finder man dette skønne hjem med mange løbende moderniseringer. Villaen har et smukt ydre, der oser af historie. Dertil er beliggenheden ideel, for dig der drømmer om en central beliggenhed, men stadig med naturen i baghaven.

Villaen har løbende renoveringer med bl.a. vinduer fra 2004, hvortil nogle desuden er nyere. Alting renoveret i materialer, der passer perfekt til villaens stil. Tilhørende villaen er der en god garage med redskabsrum.

I stueplanen er der en nydelig entré, som forbinder villaen på en harmonisk måde med 1. salen. I stueplanen er der et badeværelse fra 1993. Køkkenet er ligeledes renoveret i 1993, her er man i naturlig forbindelse med en stor og møbleringsvenlig opholdsstue. Til sidst er der et rummeligt soveværelse, som helt unikt har egen håndvask.

1. salen byder på 3 store værelser, hvoraf det ene med fordel kan anvendes som et aktivitetsrum for børn i alle aldre. Perfekt ruminddeling, hvor voksen- og børneafdeling er en mulighed. 

Kælderen har gode disponible rum, uanset om behovet er til et værksted, eller opbevaringsmuligheder. Her er det kun fantasien der sætter grænsen.

ejendrøm glæder sig til at fremvise dette fantastiske hjem, så kontakt os allerede i dag for en gratis fremvisning!


Vil du vide mere om ejendommen?

Indehaver - Ejendrømsmægler

998.000 kr.
Sct Knuds Alle 6, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 998.000 kr.
Udbetaling 50.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.509 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 3.818 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 3.308 kr.